Home » Stijlvolle mode » Meer over Max Goodman 2021
Meer over Max Goodman 2021

Max Goodman is één van onze absolute topmerken en dat is niet zomaar. Dit uitgesproken merk is namelijk voor de man van nú, voor hij die graag fraai, rijk of elegant voor de dag wil komen. Dat blijkt maar al te goed uit de veelzijdige collectie die de zomer ons brengt. Kleuren, prints en materialen die elk bijdragen een casual uitstraling op een spontane manier. Benieuwd wat het u allemaal te bieden heeft? Lees dan gauw verder.

Rosekleurige trui van Max Goodman

Bron foto: Van Dal mannenmode

Aardetonen zijn het helemaal

De foto’s zeggen het eigenlijk al – en anders de subtitel wel – maar aardetonen zijn het helemaal deze zomer. Ons model Michel draagt de rosekleurige trui met V-hals om dat slim af te stemmen met het witte overhemd met plantrijke print. Ook in middengroene kleur werkt dit bijzonder goed! De korte broek zorgt voor het ultieme zomergevoel met verfijnde details. Deze outfit is volledig strandproof, dus als u er ook zo luchtig bij wilt lopen moet u de kledingset toch eens overwegen!

Blauw om van te houden

Als er een kleur royaal zou zijn, zou het wel de kobaltblauwe tint zijn die deze trui en jas kenmerkt. Het mooi geweven kabelmotief benadrukt de kleur ten volste en geeft een rijke uitstraling. De jas, die volledig bestaat uit polyamide, is de perfecte laag om toe te voegen en het plaatje compleet te maken. De afritsbare capuchon met drukknoopsluitingen is ideaal om snel te kunnen schakelen als het weer wisselvallig is. Draag hier het bijpassende overhemd bij en laat het botanische motief lekker zijn werk doen. Gouden combinatie!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Max Goodman kledingset

Bron foto: Van Dal mannenmode

Casual met klasse

Precies zoals we casual graag zien. Kleuren die een standpunt innemen, materiaalsoorten om gek op te zijn en een algehele frisheid die de kledingstukken sieren. Max Goodman bewijst in deze kledingset hoe drie blauwtinten elkaar prima kunnen aansterken terwijl de print van het overhemd u echt grijpt. Casual met klasse!

Van breiden komt verblijden

Het is natuurlijk niet zo dat alleen felle en vrolijke kleuren ervoor zorgen dat u fraai, rijk of elegant voor de dag komt. Dit gaat net zo goed, en in sommige gevallen zelfs beter, met timide kleuren en een egale uitstraling. Neem bijvoorbeeld de fijngebreide polo van Max Goodman in samenhang met de gebreide korte broek. Er is weinig poespas nodig waar de polo een hoogwaardige kwaliteit laat zien en de pied-de-poule print u dat bijzondere, moderne gevoel geeft.

fijngebreide polo van Max Goodman

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bovenlagen om mee voor de dag te komen

Het is wel zo fijn dat u altijd een kant op kunt gaan met een frisse polo, een vrolijk overhemd of een veelzijdig te dragen trui. Dat zit wel goed bij Max Goodman, die zich keer op keer bewijst met eigentijdse ontwerpen die de moderne man sterk kan representeren. Er is een breed scala aan beeldige bovenlagen waaruit u kunt kiezen, dus neem gauw een kijkje wat wij te bieden hebben!

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden

Bron foto: Van Dal mannenmode

Maximaal modieus met Max Goodman

Tenslotte zijn we magisch trots op het merk, omdat Max Goodman naadloos aansluit bij de moderne man en alles eraan doet om mee te bewegen in zijn ontwikkeling. U weet wat ze zeggen: met een nieuw kledingstuk van Max Goodman denkt men dat uw hele outfit gloednieuw is. Althans, dat is wel wat wij zeggen. Wat vindt u het mooist in de voorjaarscollectie?

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: