!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Meest gelezen

Zo ruim je jouw onderdelen en gereedschap op

Voor hobby’sklusjes en andere bezigheden heb je vaak een heleboel spullen, onderdelen of gereedschap nodig. Dit wil je na gebruik zo netjes mogelijk opruimen. Zo voorkom je dat er van alles in je woonkamer, garage of werkplaats blijft rondslingeren. Het liefst bewaar je jouw spullen uit het zicht én op een veilige opbergplek. Wanneer je weer iets nodig hebt, wil je niet urenlang zoeken. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om voor een goede organisatie te zorgen. Van een eenmalige investering in handige opbergsystemen heb je al jarenlang profijt. Jouw spullen liggen niet meer in de weg en zul je nooit meer kwijtraken!

Bron foto: Datona

Kleine onderdelen sorteren en opbergen

Het opbergen en sorteren van kleine onderdelen is vaak een hele klus. Denk bijvoorbeeld aan schroeven, bouten of moeren. Al deze onderdelen sorteer je eenvoudig op maat. Maar hoe kun je dit het best doen? Eigenlijk is daar maar één goede manier voor: een opbergsysteem met meerdere bakken. Hoeveel je er nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van de onderdelen die je op gaat bergen. Een klusser gebruikt vaak schroeven in veel verschillende maten. Om deze te sorteren heb je voor iedere maat een eigen bak nodig. Een tweede vraag is of je regelmatig iets uit het opbergrek moet pakken. Is dit het geval? Dan is een verrijdbaar opbergsysteem ideaal. Zo’n opbergsysteem zet je gewoon naast je neer terwijl jij aan het hobbyen bent.

Bron foto: Datona

Raak schroeven, bouten en moeren nooit meer kwijt

Iedere klusser weet hoe vervelend het is als je schroeven, bouten of moeren kwijtraakt. Toch heeft ook iedere klusser hier wel eens mee te maken. Heb je geen reserve-exemplaar meer in huis? Dan moet je weer naar de bouwmarkt voor een nieuwe. Zonde van je kostbare tijd! Maar het kwijtraken van schroeven, bouten en moeren is gemakkelijk te voorkomen. Met een magneetschaal heb je nooit meer last van dit probleem. Het is een simpele maar zeer effectieve oplossing! Alle onderdelen blijven stevig vastzitten en kunnen niet meer wegrollen. Werk je regelmatig met kleine onderdelen van ijzer, staal of een ander materiaal dat door een magneet wordt aangetrokken? Zorg er dan voor dat je altijd wat magneetschalen in huis hebt.

Bron foto: Datona

Gereedschapswagens, -trolleys en -kisten

Voor de grotere onderdelen, hobbyspullen of gereedschappen heb je meer nodig dan een opbergsysteem met verschillende vakken. Een gereedschapswagen-trolley of -kist zorgt ervoor dat jij al jouw spullen netjes kunt opbergen. Natuurlijk zitten er flink wat verschillen tussen deze hulpmiddelen voor het opbergen van jouw hobbyspullen en gereedschappen. Gereedschapswagens en -trolleys zijn voorzien van wielen. Hierdoor manoeuvreer je al jouw gereedschap moeiteloos door je hobbykamer, werkplaats of garage. Zijn wielen overbodig voor jou? Dan kun je ook uit de voeten met een reguliere gereedschapskist.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Van Dal mannenmode is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Header_Prijspuzzel_april_2024 Spelletjes

Prijspuzzel april/mei 2024

Zonnige vakantie gepland, kleding al klaargelegd, maar nog niet helemaal zomerklaar? Let dan goed op, ...
Bekijk meer
Spaanse Hapjes Pincho's Recepten

Spaanse hapjes: Pincho’s

Drie heerlijke hapjes op een sneetje stokbrood. Heerlijk bij de borrel óf als aperitief!
Bekijk meer
SpaarClub in een nieuw jasje Nieuws

Van Dal SpaarClub: een nieuw jasje

Leuk nieuws: onze SpaarClub krijgt een gloednieuw jasje! Wij zijn achter de schermen druk bezig ...
Bekijk meer
Nieuwe zomer collectie
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven