Home » Mannendingen » Handige inpaktips voor kerstcadeaus

Handige inpaktips voor kerstcadeaus

Het inpakken van kerstcadeaus is een jaarlijkse bezigheid die verrassend genoeg steeds meer werk nodig lijkt te hebben. U wilt dan toch de cadeaus van vorig jaar overtreffen of met net iets meer liefde inpakken. Wat u ook doet: er mag een mooie, speciale gedachte achter zitten. Bekijk daarom onze inpaktips waarmee u het uzelf makkelijker maakt!

Zoethout

Bron foto: Pexels.com

Inpaktips voor rechte cadeaus

De makkelijkste cadeaus om in te pakken zijn cadeaus met rechte kanten. Denk hierbij aan een boek of een puzzel; makkelijk te vouwen en qua papier in te schatten. Maar wat als u een cadeau heeft met een andere vorm? Heel simpel: zorg dat u die cadeaus in een rechthoekige doos doet alvorens u ze inpakt. Dit kan de originele verzenddoos zijn, een doos van een ander product of een schoenendoos. Het kan zelfs een opbergdoosje zijn als u een horloge of armband cadeau doet!

Haknougat

Bron foto: Unsplash.com

Ronduit makkelijk

In het geval dat u een fles wijn of ander rondvormig product wilt geven is een speciaal daarvoor ontworpen tas waar u voor wilt gaan. Vaak koopt u deze eenvoudig in de winkel waar u de fles vandaan heeft, of bijvoorbeeld in een hobbywinkel. Scheelt weer onnodig gehannes! Mocht u zelf een gelukkige zijn die een fles als cadeau krijgt, bewaar dan de tas waarin deze gegeven wordt. Makkelijk hergebruiken en dus een duurzame oplossing.

Stroopsoldaatjes

Bron foto: Pexels.com

Te weinig inpakpapier?

Kent u het vervelende gevoel wanneer u net lekker aan het inpakken bent, u bij uw laatste cadeau aankomt en het stuk papier nét te weinig blijkt te zijn? Geen paniek! Draai het cadeau ongeveer 45 graden en vouw het papier met het cadeau mee. U zult merken dat u in veel gevallen met een te klein stuk inpakpapier tóch genoeg heeft om het cadeau in te pakken.

Salmiak pastilles

Bron foto: Pexels.com

Geen inpakpapier of plakband?

Ook zonder inpakpapier komt u een heel eind. Gebruik bijvoorbeeld dagelijkse producten zoals een oude krant of bakpapier. Zo zijn de cadeaus afgedekt en, met wat creatieve toevoegingen, nog mooi ook! Heeft u geen plakband? Gebruik een stuk lint of touw om het papier bij elkaar te houden. Maak het af met een mooie strik om uw cadeau de kers op de taart te geven.

Inpaktips Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Laat uw cadeau inpakken

Het laten inpakken van uw cadeau is een tijdbesparende optie waar winkelpersoneel vaak al erg behendig in is. Denk hierbij aan een duur cadeau zoals een parfum. Deze wordt vaak via een vaste inpakwijze verzorgd. Dit zult u ook merken als u bij Van Dal mannenmode koopt. Wilt u uw man, zoon, vader of opa nog blij maken met dat ene overhemd, een nette stropdas of Van Dal cadeaukaart? Vraag ernaar in onze winkels en u kunt het cadeau direct na binnenkomst al onder de kerstboom leggen.

Cadeautips bij Van Dal mannenmode

Ook voor de leukste stijlvolle kerstcadeaus kunt u terrecht bij Van Dal mannenmode. Denk bijvoorbeeld aan leuke kleinigheidjes zoals sokken, een portemonnee of een cadeaukaart waarbij u zelf het bedrag mag kiezen. Wilt u een trui, een paar schoenen of een compleet outfit cadeau doen, niets is ons te gek. Weet u het nog niet helemaal? Bekijk dan eerst onze cadeautips-artikel. Onze winkelmedewerkers staan mét een kopje koffie of thee klaar voor u, om u te voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk uw vaste 10% klantenkorting.

Bartlett sokken
Oldwest pasjeshouder
cadeaukaart Van Dal mannenmode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Mannendingen

Right Menu Icon