!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Meest gelezen

Bucketlistideeën om samen te doen

Een ballonvaart maken, de Mount Everest beklimmen of jouw favoriete artiest live zien uitblinken. Het zijn allemaal prachtige dromen, maar wat hebben ze met elkaar gemeen? Ze kunnen alledrie direct op een bucketlist gezet worden. Een bucketlist ondersteunt je om jouw doelen en dromen in kaart te brengen en waar te maken. Maar wat is een bucketlist precies, hoe stel je een bucketlist samen en wat zet je erop? Wij leggen het je uit!

Kort over de bucketlist
Het woord bucketlist komt van de Engelse uitdrukking ‘kick the bucket’, wat in het Nederlands ‘de pijp uitgaan’ of ‘het loodje leggen’ betekent. Een bucketlist is dus een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij of zij overlijdt. De belangrijkste tip om jouw bucketlist samen te stellen is jezelf de vraag stellen: wat wil ik nog écht gezien of gedaan hebben en wat wil ik nog bereiken in het leven? Andere tips lees je in ons Zo maak je je eigen bucketlist artikel. Nu gaan we naar de daadwerkelijke tips om te ondernemen!

Bron foto: Unsplash.com

Neem je (klein)kinderen mee op vakantie

Op vakantie gaan en tot rust komen op jouw vakantiebestemming is natuurlijk nooit verkeerd. Neem tijdens deze vakantie jouw (klein)kinderen mee en geniet met zijn allen van de indrukken om jullie heen. Misschien is het al wel weer jaren geleden dat je echt op vakantie bent geweest met het volledige gezelschap. Maak daarbij genoeg foto’s om deze uiteindelijk te verwerken in een prachtig zelfgemaakt fotoboek zodat je altijd de herinneringen kan ophalen. Echt waar, je zult ons later dankbaar zijn.

Eilandhoppen

Een verre, onvergetelijke reis buiten onze landsgrenzen maken is natuurlijk altijd lekker, maar wist je dat Nederland ook ontzettend veel te bieden heeft? Ontdek bijvoorbeeld het prachtige schiereiland Marken of het daadwerkelijke eiland Texel. Het zal je verbazen wat je allemaal tegenkomt!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Laat familiefoto’s maken door een professionele fotograaf

Je kent het wel. Tijdens de vakantie, een gezellig feest of spontaan uitje maak je meerdere foto’s, die vervolgens liggen te verstoffen. Niet meer per se fysiek, met hele volgepropte mappen op je zolder, maar wel digitaal op jouw computer of telefoon. Daarbij kan niet altijd iedereen op de foto staan omdat de groep in zo’n geval te groot is. Boek daarom een professionele fotograaf, trek je mooiste kledingset aan en plan een fotoshoot op jullie favoriete locatie. Neem daarbij zelfs de hond mee, want die hoort immers ook bij de familie! Laat vervolgens je foto drukken op canvas en versier op deze manier zelfs het huis. Momenten om nooit meer te vergeten!

In het park

Een van de mooiste fotolocaties die Breda rijk is, is het Mastbos. Je kan er heerlijk met je dierbaren wandelen en het is een prachtige plek voor creatieve foto’s. Een andere mooie locatie is de Willem Merkxstuin. In dit idillische park zit je op je plek voor tijdloze en zelfs historische familiefoto’s.

Bron foto: Unsplash.com

Probeer een nieuwe sport

Dat sporten gezond is hoeven we hopelijk niet meer uit te leggen. Je kan de sportschool opzoeken, een tennisracket pakken of een wandeling in je buurt maken. Maar er zijn nog veel meer sporten te beoefenen die je samen kan doen. Probeer bijvoorbeeld samen te gaan padellen, fietsen of boksen. Door samen te sporten motiveer je elkaar om meer te bewegen, heb je meer plezier en behaal je meer successen.

Pak de tweewieler of tandem

Als je samen wilt gaan fietsen dient niet alleen jouw lichaam in een redelijke conditie te zijn, zo ook jouw fiets. Welke accessoires zijn echt noodzakelijk voor een fijne fietstocht? Je leest het in dit artikel.

Bron foto: Unsplash.com

Organiseer jouw eigen feest of festival

Samen een concert of festival bezoeken is natuurlijk erg leuk om te doen. Je ervaart dezelfde show en herinnering waar je nog lang over kan napraten. Zorg dat je deze ervaringen met al jouw geliefden kan delen door zelf een feest of festival te organiseren. Dit kan natuurlijk op grote schaal op locatie met getalenteerde bands of dj’s, maar het kan ook zo simpel zijn als een thuisfeest of stomende barbecue. Nodig al jouw vrienden uit en heb met zijn allen plezier. Wij wensen je alvast een fijne avond!

De buitenborrel

Misschien is een festival organiseren iets té voorbarig. Begin daarom klein en organiseer een buitenborrel. Met deze tips komen je vrienden volgend jaar zeker terug voor de tweede ronde!

Bron foto: Unsplash.com

Neem een sabbatical

Een sabbatical, of een loopbaanonderbreking, is een langdurig verlof waarin een werknemer vrij krijgt van het werk om dromen, wensen of persoonlijke doelen (zoals deze bucketlist) te realiseren. Een sabbatical dien je wel goed af te spreken met je werkgever en het kost ook wat, maar eenmaal gelukt heb je alle voorpret om alvast van jouw welverdiende pensioen te proeven. Wel daarna weer aan het werk natuurlijk!

Om tot rust te komen

Om alvast van je pensioen te genieten is het doorbreken van je routine een belangrijk onderdeel. Ga op vakantie en neem een heerlijk boek mee. Zo kom je na je sabbatical uitgeruster dan ooit terug op het werk.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Van Dal mannenmode is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
appelflappen-01 Recepten

Appelflappen

Hét recept voor zelfgemaakte appelflappen uit de oven, gemaakt met bladerdeeg en gevuld met een heerlijk appelmengsel.
Bekijk meer
Pastinaaksoep-01 Recepten

Pastinaaksoep

Deze heerlijke winterse soep met pastinaak is lekker romig van smaak en bevat een geheim ingrediënt om hem extra lekker te maken.
Bekijk meer
Van Sloep tot zeiljacht - Eric bij een haven Man op zijn best

Van sloep tot zeiljacht

Eric (56) is een trouwe klant bij Van Dal Roosendaal en trotse eigenaar van een ...
Bekijk meer
Nieuwe zomer collectie
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven