!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Meest gelezen

Actief in de zomer

Met de zomer in je bol is het heerlijk vertoeven in de buitenlucht. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je ideeënbus nog gevuld moet worden met de leukste activiteiten en dat is waar wij graag bijspringen. Doe dit in jouw zonnige zomer!

Sta op en ga eens suppen

Stap uit je comfortzone en voel de kracht van de natuur! Bij suppen (Stand Up Paddle boarding) draait het om de harmonie vinden tussen water en lichaam. Je geniet van een kalmerende omgeving terwijl je jezelf staand op je supboard vooruit peddelt. Doordat je al je spieren gebruikt, verlies je tegelijk veel calorieën. Win-win!

Hike door de rauwe natuur

Trek je wandelschoenen aan en begin aan een zomerse hike! Door een spannende route uit te stippelen door weelderige bossen, langs kabbelende beken en over kronkelende bergpaden, geniet je volop van een omgeving die geen enkele keer hetzelfde is. Door te hiken ervaar je de ultieme training voor lichaam en geest, waardoor je helemaal oplaadt. Trek een comfortabele broek aan, een fijne trui of vest en een jas tegen de ongerepte natuur en hike erop los!

Ga voor een waanzinnige wandeling

Waar je het tijdens een hike opneemt tegen de uitdagingen van rauwe natuur, is het bij een wandeling wat vlakker en richt je je meer op het af leggen van een grote afstand. Daarom is bij een waanzinnige wandeling ook aan te raden goede schoenen aan te trekken. Zet daarom een doel voor jezelf uit met jouw te behalen stappenaantal en ga ervoor! Laat je leiden door de warme zon en geniet van een verkoelende zomerbries.

Trek baantjes in het zwembad

Duik deze zomer in de verfrissende wereld van het zwemmen en trek je baantjes! Zwemmen is meer dan fi t blijven door middel van een goede borstcrawl en rug- en schoolslag; het is volop ontspannen en plezier maken. Begin eens rustig recreatief en bouw het op door in groepsverband wedstrijdjes te zwemmen. Vanzelf drijf je jezelf tot een nieuw uiterste!

Tip van ons model: Jan de Vlaminck

Ben jij de koning te rijk met een racket in je hand of wil je dat graag worden? Waag jezelf dan eens aan een goed potje beachtennis! Het is een beleving die jouw zomer echt tot leven brengt, omdat je het zand tussen je tenen voelt en tegelijk actief bezig bent. Let op de vaardigheid van je slag en probeer het je tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken!

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Nick

Nick

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Ook leuk om te lezen
Prijspuzzel-februari-2024-filippine puzzel-02 Spelletjes

Prijspuzzel februari

Maak je klaar om je hersenen te laten kraken en kans te maken op een ...
Bekijk meer
Mogán header 1600x900 Eropuit

Ontdek Gran Canaria

Stralend is het woord om Gran Canaria mee te omschrijven. Geografisch ligt het eiland dichterbij ...
Bekijk meer
Hertenbiefstuk-met-stoofperen-01 Recepten

Hertenbiefstuk met rode portsaus en stoofperen

Serveer dit luxe stuk wild met een volle rode portsaus en sjalotten met stoofpeertjes en haricots verts voor een heerlijk kerstdiner.
Bekijk meer
Nieuwe zomer collectie
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven