Home » Stijlvolle mode » Luchtige zomerjassen
Luchtige zomerjassen

Door jezelf in lagen te hullen heb je de beste voorbereiding op wisselvalligheid. Zo stem je al per dag af of je een kleurrijk overhemd dichtknoopt of liever met een comfortabele trui de deur uitgaat. Om de kledingset compleet te maken draag je er een luchtige zomerjas overheen. In onze zomercollectie ontdek je stijlvolle uitvoeringen van Bartlett, Max Goodman, Lerros en Donders.

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Praktische pracht

Mannenmode moet niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Dat is precies waar onze luchtige zomerjassen in uitblinken. Het is de perfecte toplaag om over je overhemd of trui te trekken en is toch licht in gewicht. Zo voelt het haast alsof je geen jas aan hebt, terwijl je toch beschermd bent tegen felle zonnestralen, snijdende wind en regenbuien.

Deze zomerjassen hebben veel zakken zodat je genoeg opbergruimte hebt voor je dagelijkse benodigdheden. Lekker open te dragen en met hetzelfde gemak dicht te ritsen bij kou!

Onze zomerjassen zijn licht in gewicht en beschermen tegen zon, wind en regen!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Houd je lichaam warm

De naam bodywarmer verklapt al wat het kledingstuk moet doen, en dat doet het ook. Onze bodywarmers voelen prettig op je bovenlichaam zodat je altijd op temperatuur blijft. Het is eenvoudig over een trui of vest te dragen en je houdt genoeg bewegingsruimte over. Deze combinatie is ideaal als je met je groene vingers in de tuin gaat werken of een verfrissende wandeling maakt.

Een bodywarmer is ideaal om je lichaam op temperatuur te houden.

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Stijlvol met spijkerstof

Dit is spijkerstof hoe we het graag zien. Een moderne wassing siert het overshirt waardoor het diverse gradaties in blauw laat zien. Aan zowel de linker- als rechterzijde van het overshirt vind je borstzakken met drukknopen die ideaal zijn om wat briefgeld of sleutels in te stoppen.

Erboven zit een horizontale rits met een zak die even diep is als de borstzak zodat je nóg meer kwijt kunt. De sluiting heeft dezelfde drukknopen als op de borstzak waardoor je het overshirt makkelijk open of dicht draagt. Je kunt het overshirt dragen als een overhemd, vest of jas, afhankelijk van wat je eronder draagt. Stem dit simpelweg af op het weer en je kunt er niet mee fout gaan!

 

Laat je verrassen

Ontdek vandaag nog onze zomerjassen in alle winkels van Van Dal mannenmode of gemakkelijk online. Laat je verrassen door de vrolijke kleuren in onze veelzijdige collectie. Er zit zonder twijfel een bij die perfect aansluit op jouw kledingset!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: