Home » Eropuit » Stedengids » Breda | Horeca » LOLO PizzaBar Breda
LOLO PizzaBar Breda

Algemene informatie

Aan de historische Ginnekenmarkt bevindt zich LOLO Pizzabar. Bij deze pizzeria in Breda geniet je van ovenheerlijke – ehh, overheerlijke – Napolitaanse pizza’s. De Italiaanse pizzaiolo van LOLO pizza is gespecialiseerd in Napolitaanse pizza’s en gebruikt enkel authentieke Italiaanse ingrediënten en bereidingswijzen. Ook kan je bij LOLO Breda terecht voor een heerlijke kop koffie of een verkoelende gelato, het Italiaanse woord voor ijs. Genoeg redenen dus om hier tijdens je bezoek aan Breda eens te koekeloeren!

Adres

Ginnekenmarkt 4
4835 JC
Breda

Restaurant

Italiaanse specialiteiten

Ligging

Rand Breda

Parkeergelegenheid

Parkeerterrein Ginnekenmarkt

Vegetarisch

Diverse gerechten

LOLO pizzabar Breda

Bron foto: LOLO Pizzabar

Bron foto: LOLO Pizzabar

Bron foto: LOLO Pizzabar

Bron foto: LOLO Pizzabar

LOLO Pizzabar Breda

Bron foto: Iconick

Over deze plek

LOLO Pizzabar is gelegen aan de sfeervolle Ginnekenmarkt. Dit is het centrum van het voormalige dorp Ginneken. De Ginnekenmarkt staat van oudsher bekend om zijn horeca en bedrijvigheid. In het jaar 1200 nam de kerk een centrale plaats op het plein in. In de daaropvolgende jaren zijn er verschillende huizen om de Ginnekenmarkt heen gebouwd en zo ontstond langzaam het dorpsplein Ginnekenmarkt. Vandaag de dag is de 200 jaar oude dorpspomp nog steeds te vinden op dit plein.

Wat zijn de speciliateiten? 

Bij LOLO kan je natuurlijk terecht voor Napolitaanse pizza’s die vers uit een gigantische oven komen, maar er zijn nog tal van andere gerechten op de menukaart die je niet mag missen! Wij lichten graag de drie toppers van deze Bredase pizzeria voor je uit!

Bron foto: LOLO Pizzabar

Napolitaanse pizza’s

Geniet van de beste Napolitaanse pizza’s zonder naar het verre zuiden af te moeten reizen! Bij LOLO staan er tal van authentieke pizza’s op de kaart, zoals caprese en prosciutto cotto.

Bron foto: LOLO Pizzabar

Italiaanse gelato

Ben je toe aan verkoeling op een warme zomerdag? Of heb je gewoon zin in een heerlijk dessert of tussendoortje? Ga dan zeker langs LOLO en geniet van authentiek Italiaans schepijs!

Bron foto: LOLO Pizzabar

Koffie

Even toe aan een kop koffie tijdens je bezoek aan het vrolijke Ginneken in Breda? Dan ben je bij LOLO Pizzabar aan het juiste adres! Hier kun jij, net als in onze winkels, heerlijk koffieleuten.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Breda

Overnacht in Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda

Bezoek Begijnhof Breda

Bezoek 't Hart van Breda

Doe de escaperoom in de Koepel

Omgeving

In de omgeving van LOLO Pizzabar is er genoeg te doen! Bezoek bijvoorbeeld ’t Hart van Breda of café Zeezicht. Wil je weten wat je nog meer kan doen in Breda? Lees dan door in het artikel ‘wat is er te doen in Breda‘! Bezoek ook zeker eens onze winkel in Breda en bemachtig de mooiste mannenmode onder het genot van een vers gezette kop koffie. Tot binnenkort in Breda!

Bron foto: LOLO Pizzabar

Architectonische gebouwen - Poort van Breda

Bron foto: Unsplash.com

LOLO pizzabar Breda

Bron foto: LOLO Pizzabar

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Breda | Horeca | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: