Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 4 juli 2021
Koopzondag 4 juli 2021

De eerste koopzondag van de maand is aangeslagen en wij hebben er enorm veel zin in! Vanaf het moment dat onze deuren opengaan kunt u terecht voor stijlvolle mannenmode met een lekkere kop koffie en persoonlijk advies. Vandaag markeert de aftrap van onze speciale broekenactie: u kunt namelijk 1 broek uit onze voorjaarscollectie kopen voor 50 euro en wel 2 broeken voor slechts 85 euro. Een absolute buitenkans! Ga dus vooral op ontdekking in ons veelzijdige assortiment vol moderne chino’s, jeans, pantalons, korte broeken en nog veel meer.

‘Waar kan ik dan terecht?’, vraagt u uzelf waarschijnlijk af. Dat kan op verscheidene plekken, namelijk bij onze winkels in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein, Nijmegen, Roermond, Tiel en Tilburg. De winkels zijn vrij te bezoeken. Het maken van een afspraak is geen verplichting, maar uiteraard wel een mogelijkheid als u zeker wilt zijn van een prettig en rustig winkelmoment. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel, wat ook aangegeven staat bij de ingang van iedere winkel. Zien we u op 4 juli?

Van Dal Weert
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: