Home » Van Dal Actueel » Koopzondag | 30 mei 2021
Koopzondag | 30 mei 2021

De tijd vliegt waardoor 30 mei, de laatste zondag van de maand, op de kalender staat. Dat betekent dat u op de valreep een bezoek kan brengen aan een van onze winkels voordat u juni inrolt. Gelukkig is er een aantal winkels dat u met open armen zal ontvangen. Navigeer daarvoor naar Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Bladel, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Dordrecht, Etten Leur, Eindhoven-Centrum, Goes, Helmond, Horst, Maassluis, Nieuwegein, Nijmegen, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Uden, Waalwijk, Weert, Wijchen of Winterswijk.

Het weer belooft aangename temperaturen met een stralende zon, waardoor even eropuit trekken het best mogelijke is om op uw zondag te doen. Of u nou een ommetje maakt, automuseums binnenloopt of liever uitwaait bij een bijzondere haven, een lekkere kop koffie staat voor u klaar in onze winkels. Ideaal om al het moois van onze voorjaarscollectie te ontdekken!

De winkels zijn weer vrij te bezoeken, een afspraak maken is niet langer verplicht, maar wel mogelijk. Vrije inloop in de winkels is dus mogelijk. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel. Dit aantal staat ook aangegeven bij de ingang van iedere winkel.

Een impressie van het interieur in Van Dal Barneveld.
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: