Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 22 augustus 2021
Koopzondag 22 augustus 2021

Hoe verder we in de maand augustus geraken, hoe meer kleding van onze nieuwe collectie binnendruppelt. Trots leggen we deze voor u klaar in de schappen van de Van Dal winkels zodat u bij uw eerstvolgende bezoek direct uw slag kunt slaan. Dat doet u op koopzondag 22 augustus in onze winkels te ArnhemBaarle-NassauBeekBredaDen BoschEindhoven CentrumNieuwegein  en  Tilburg . Deze zijn allemaal vrij te bezoeken en onze medewerkers staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Deze dag leent zich ook om te profiteren van scherpe prijzen. In de tweede ronde van de zomeropruiming gelden er namelijk kortingen van 20% op korte broeken, polo’s en t-shirts en overhemden met korte mouwen. Daarnaast zijn alle truien en vesten scherp geprijsd voor maar €30.- Ook de schoenen zijn in prijsd verlaag naar €65,-  En er is meer…! Steeds meer producten raken uitverkocht in de afgelopen dagen. Een goed teken voor ons, maar voor u is het natuurlijk van belang dat u niet misgrijpt. Zien we u dus op 22 augustus? De koffie staat klaar!

Van Dal Weert
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: