Home » Van Dal Actueel » Koopzondag | 20 juni 2021
Koopzondag | 20 juni 2021

Inmiddels zijn we een week verder in de toch wel tropische zomer en hebben we niets te klagen gehad als het aankomt op de weersomstandigheden. Met een beetje fantasie, uw voeten in een ijskoud voetenbad en een feestelijke cocktail zou u zich nog op een zonnige camping in Frankrijk kunnen wanen. In alle werkelijkheid hebben we het dan over El Tilburgio, Fuertebreda en Gran Dordrechtia, of waar u zich ook mag bevinden in de brandende zon. Hoe dan ook staan wij op 20 juni weer voor u klaar en kan deze koopzondag misschien wel nèt die ene aankoop voor u betekenen waar u stiekem al zo lang op aasde. Denk dan aan een V-halstrui van Max Goodman in een verrassende kleur, een stijlvolle korte broek met een pied-de-poule patroon of een sportieve polo met een geborduurd logo.

Natuurlijk is het deze koopzondag ook Vaderdag! De perfecte gelegenheid om een vader, of uzelf, in de watten te leggen. Hiervoor noemden we eerder al treffende cadeautips, maar u kunt natuurlijk ook zelf komen kijken in onze winkel. Dat kan in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein, Nijmegen en Tilburg. De winkels zijn vrij te bezoeken. Een afspraak maken is niet verplicht, maar wel mogelijk als u verzekerd wilt zijn van een prettig, rustig winkelmoment. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel. Dit aantal staat ook aangegeven bij de ingang van iedere winkel.

 
Van Dal Weert
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: