Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 19 september 2021
Koopzondag 19 september 2021

Heerlijk, een nieuwe koopzondag om rustig een bezoek te brengen aan een Van Dal winkel. Het kan op 19 september, waar u een duik kunt nemen in de wintercollectie – veelzijdig, kwalitatief en grenzeloos stijlvol. Zo ontdekt u hoe ruiten weer helemaal terug zijn, hoe egale truien en overhemden met all-over motieven krachtig combineren en hoe de kleuren petrol en bordeaux de winter domineren.

Onder andere Bartlett, Max Goodman en Marvelis laten zich weer van hun beste kant zien en we hopen dat u erin slaagt om de kleding te vinden die bij u past. Dit doet u in onze winkels te ArnhemBaarle-NassauBeekBredaDen BoschEindhoven CentrumNieuwegein en Tilburg. Ook vindt u hier nog de laatste delen van de zomeropruiming – wie weet heeft u een of meerdere gelukstreffer(s)! In iedere winkel staan onze medewerkers klaar om u persoonlijk te adviseren en te voorzien van een warm kopje koffie. Graag tot dan!

""
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: