Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 18 juli 2021 + Van Dal Nijmegen laatste week open
Koopzondag 18 juli 2021 + Van Dal Nijmegen laatste week open

Wellicht heeft u het recent al via onze nieuwsbrief vernomen; Van Dal Nijmegen gaat zijn deuren sluiten. Het hoekpand aan de Molenstraat 142 is deze week nog open om u te voorzien van stijlvolle mannenmode, wat inhoudt dat u tot en met zaterdag 17 juli 2021 kunt binnenlopen. Vanaf zondag 18 juli is het pand gesloten en kunt u terecht bij onze winkels in Wijchen en Arnhem. Kom dus vooral nog langs voor persoonlijk advies van filiaalleider Berry en zijn collega’s en ontdek de mooiste kledingstukken van Bartlett, Max Goodman en Berkelmans. Wilt u te allen tijde op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen binnen Van Dal mannenmode? Schrijf u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief; dit kan via ons online magazine en webwinkel!

Op koopzondag 18 juli 2021 kunt u terecht bij een selectief aantal Van Dal winkels. Let op dat dit uw allerlaatste kans is om te profiteren van onze speciale broekenactie! Met deze actie koopt u twee broeken voor de scherpe prijs van 85 euro of een enkele broek voor 50 euro. Lees alle voorwaarden hier. U bent van harte welkom bij onze winkels in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein en Tilburg. De winkels zijn vrij te bezoeken. Het maken van een afspraak is niet verplicht, maar uiteraard wel mogelijk als u zeker wilt zijn van een prettig en rustig winkelmoment. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel, wat ook aangegeven staat bij de ingang van iedere winkel. Zien we u op 18 juli?

Van Dal Weert
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: