Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 13 juni 2021
Koopzondag 13 juni 2021

Nieuwe koopzondag, nieuwe kansen. Op 13 juni aanstaande kunt u uw winkeltas weer vullen in een select aantal van onze winkels en profiteren van een speciale actie. Wist u namelijk dat u twee polo’s, twee overhemden of een combinatie hiervan kunt scoren voor slechts 65 euro? Komt dat even goed uit met die prachtige, zomerse weersomstandigheden! Let wel: de voorraad kan per artikel en per winkel verschillen. Oriënteer dus hier om te kijken of uw gewenste artikel in uw maat beschikbaar is bij uw Van Dal winkel. Daarnaast komt Vaderdag er ook binnenkort aan, waarvoor wij deze leuke tips hebben die we u graag aanraden.

Nu nog de dichtstbijzijnde winkel kiezen! Het is koopzondag bij onze winkels in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein, Nijmegen en Tilburg. De winkels zijn vrij te bezoeken. Een afspraak maken is niet verplicht, maar wel mogelijk als u verzekerd wilt zijn van een prettig, rustig winkelmoment. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel. Dit aantal staat ook aangegeven bij de ingang van iedere winkel.

Van Dal Weert 3
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: