Home » Smakelijk » Kookboek: Corine kookt
Kookboek: Corine kookt

Dat liefde door de maag gaat weten we allemaal. Bij Van Dal mannenmode is dat net zo; we genieten volop van de lekkerste, verse gerechten die onze identiteit naar de wereld weerspiegelen. De wereld is namelijk precies waar ambitieus kookwonder Corine Wielaard zich door laat inspireren. Met een diverse keukencultuur in elk land, elke stad en elk dorpje is het uiterst waardevol om daar iets mee te doen. Op vernuftige wijze verrijkt Corine haar smaakpalet met buitenlandse invloeden.

 

Wat ik op tafel zet is elke dag van de week anders.

Bron: Iconick
Pompoen-, zoete aardappel- en wortelsoep.

Verschillende gerechten die in de smaak vallen

Corine kookt dekt de tafel voor zowel een enkele persoon als een gezelschap van tien personen en alles wat daartussen zit. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle maaltijdsoep waarin pompoen, zoete aardappel en wortel opborrelen tot een stomende lekkernij. Smalle kipreepjes, komijn en chilivlokken zijn slechts een kleine greep van de geheime ingrediënten die het gerecht zo delicieus maken. Voor de fijnproever die liever een stevige hap wilt is de BLT UK aan te raden. Dit goed gevulde broodje vindt zijn oorsprong, zoals de naam al doet vermoeden, in het Verenigd Koninkrijk. Of u nou kiest voor bacon of kalkoenbacon, het zal absoluut uw honger stillen.

Aziatisch hoogstandje

Zin in tasty noodles? Geen enkel probleem; Corines variant met toonaangevende tonijnsteak is een echte aanrader. Met recht is de Aziatische keuken zo ook enorm geliefd en een ruim begrip in de culinaire sector. Het voordeel aan Corines maaltijden is dat deze niet alleen zalig van smaak en een lust voor het oog zijn, maar ook nog eens zeer eenvoudig in de bereiding. Dat zorgt ervoor dat het vermakelijk is om de keukenprins uit te hangen!

Wat dit gerecht zo lekker maakt is dat er echt een bite in zit.

Een bord met tasty noodles gemaakt door Corina kookt.
Melanzane alla parmigiana.

Lekker om te maken, leuk om te geven

Hartstikke lekker natuurlijk, die kostelijke gerechten van Corine. Neem nou de mellanzane alla parmigiana, daar wilt u toch uw vingers bij aflikken. Als een van de gelukkigen waren we in de geurige keuken van Corine en fotografeerden we haar delicatessen voor het kookboek. Wij vinden het bij Van Dal mannenmode ontzettend leuk om u vanaf 24 maart een exemplaar van Corine kookt te geven zodra u minimaal 150 euro in een van onze winkels besteedt. Uiteraard kunt u het boek ook in onze winkels kopen. Let wel: op = op! Wij zijn bijzonder trots op Corine en hopen dat u net zo van haar gerechten geniet als wij.

Een groene rijstsalade gemaakt door Corine kookt.
Een bord met Zeeuwse mosselen gemaakt door Corine kookt.
Een bord met gnocchi traybake gemaakt door Corine kookt.
Een mock-up van het Corine kookt kookboek.
Voor de fijnproevers die graag een vorkje willen meeprikken deelt kokkin Corine Wielaard iedere maand haar lekkerste recepten. Om uw vingers bij af te likken!
Geschreven door: Corine Kookt

Categorie: Smakelijk

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Shepherds Pie

Shepherds Pie

Een winterse, verwarmende plantaardige en koolhydraatarme ovenschotel geïnspireerd op de Britse Shepherds...

Lees meer