Gevulde eieren, de onbetwiste Hollandse klassieker. Dit is het ideale gerecht dat je zonder al teveel moeite kan serveren als voorgerecht, bijgerecht of op een feestje. Vaak denken mensen bij gevulde eieren gelijk aan Pasen, maar dat is natuurlijk zonde. Dit gerecht is zo lekker, dat kan altijd!

15 minuten

Makkelijk recept

10 porties
Ingrediënten:
- 5 eieren
- Mayonaise
- Maggi
- Gedroogde peterselie
- Snufje paprika- of chilipoeder
Benodigdheden:
- Spuitzak
Bereiding:
- Verwarm het water in de pan en kook de eieren 6 minuten.
- Pel de gekookte eieren.
- Halveer de eieren en leg ze op een schaal.
- Haal het eigeel er voorzichtig uit.
- Prak het eigeel fijn met een vork.
- Voeg de mayonaise en Maggi toe naar smaak.
- Vul een spuitzak met het mengsel en maak toefjes op de halve eieren.
- Top het af met gedroogde peterselie en een beetje paprika- of chilipoeder.
Het is een eitje!
