Home » Van Dal Actueel » Hoera! De Van Dal SpaarClub is begonnen!
Hoera! De Van Dal SpaarClub is begonnen!

Eindelijk: de Van Dal SpaarClub gaat nu van start! Al eerder hebben wij enkele hints gegeven over ons nieuwe spaarprogramma. Maar wat is de Van Dal SpaarClub? Hoe spaar je nou eigenlijk? En waar spaar je voor? Deze drie belangrijke vragen en meer leggen wij je hier maar al te graag uit! Hoeveel spaarpunten heb jij al bemachtigd? 

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

De Van Dal spaarClub

Met de lancering van het nieuwe kledingseizoen verrassen wij onze klant met leuke cadeaus. Ditmaal is het roer omgegooid en spaar jij zelf voor de leukste cadeaus! Sparen voor cadeaus is nog nooit zo leuk geweest. Voor elke euro dat je bij Van Dal uitgeeft, ontvang je één spaarpunt. Deze punten zijn vervolgens in te wisselen in onze cadeaushop. Ieder seizoen wisselen wij van cadeaus, maar de eerste drie prachtcadeaus zijn de luxe verzorgingsproducten van JANZEN.

Jouw spaarpunten inwisselen

Spaarpunten worden toegekend aan jouw persoonlijke account. Gespaarde punten vind je terug door in te loggen. Klik in jouw account op ‘Mijn SpaarClub’ om zo jouw gespaarde punten te kunnen bekijken én jouw gewenste cadeau te bemachtigen. Dit kan natuurlijk ook bij de kassa’s in een van onze winkels. Ben je nog geen lid van onze SpaarClub? Kom langs een van onze winkels of registreer je hier. Registreren doe je gemakkelijk en snel in een paar minuten. Begin daarna gelijk met sparen tijdens jouw eerste aankoop.

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

JANZEN

Alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom. Dat is het idee achter JANZEN. De producten van JANZEN vertellen je het verhaal van reizen over de hele wereld, maar dan wel met een Nederlandse toon. Van Australisch sandelhout tot Indische patchoeli en van Chinese jasmijn tot de Franse roos – deze geuren kunnen allemaal terugkomen in jouw autoparfum, douchegel en geschenkset.

Een frisse en warme geur, balancerend tussen licht en intens, die jouw badkamer verandert in een ware wellness.

t.w.v. 7,95

Omring je zelfs onderweg met het gevoel van thuiskomen. Gemakkelijk met deze set van 2 die ieder 35 tot 45 dagen mee gaat.

t.w.v. 14,95

Zeven sensationele lichaamsproducten, waarmee elk badkamermoment in een oase van ontspanning verandert.

t.w.v. 37,50

Voorwaarden SpaarClub

De oude klantenkaart gaat weg en wordt vervangen door de SpaarClub. In een wereld waarbij al erg veel digitaal is, biedt dit digitale programma een verfrissend gebruiksgemak. De 10% korting en persoonlijke promoties blijven natuurlijk wel. Deze ontvang je alleen als je bent ingelogd op de webwinkel of als geregistreerde klant in de winkel afrekent. Controleer daarom nauwkeurig of jouw persoonlijke gegevens, waaronder naam, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres, kloppen.

Dit kan bij de kassa in de winkel, jouw online account op www.vdal.nl en via onze klantenservice op 088 010 3500.

De spaarpunten worden aan je account toegevoegd na de retourperiode van 30 dagen. Vanaf uitgave zijn de spaarpunten een jaar geldig. Ieder seizoen zijn er nieuwe cadeaus om jou te blijven verrassen.

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: