Home » Stijlvolle mode » Het vakmanschap van Berkelmans
Het vakmanschap van Berkelmans

Vakmanschap voor de moderne man

Sinds de oprichting in 1890 kenmerkt Berkelmans zichzelf met vakkundigheid en ondernemerschap. Het familiebedrijf ontstond in Oisterwijk, waar Graadje Berkelmans, zoon van leerlooier Fransiscus Berkelmans, met grote ambitie een zelfstandig schoenmaker werd. Daarmee werd de toon voor de volgende generaties gezet en richtte het bedrijf zich tijdens de Tweede Wereldoorlog bijvoorbeeld op het produceren van werk- en militaire schoenen. Er wordt veel waarde gehecht aan het garanderen van hoge kwaliteit en een goede, prettige pasvorm. Naast de klassiek georiënteerde schoenen zijn er inmiddels ook tal van opties in casual opzicht met onder meer een luxueuze sneakerlijn. Daarin kiest u bijvoorbeeld niet standaard voor een klassieke mannenhak, maar voor een sportieve, rubberen midzool. Wel zo fijn dat Berkelmans moderniseert waar wij mannen dat ook doen.

Berkelmans veterschoen met derby sluiting

Bron foto: Van Dal mannenmode

Perfect afgestemd

Berkelmans schoenen worden ontwikkeld in Nederland. De uitwerking daarvan met designers in Portugese fabrieken. Het proces is bijzonder en lofwaardig! Zo worden artistieke prints op makkelijk te onderhouden suède gedrukt waarbij ze langdurig mooi blijven. Deze technologie wordt door Berkelmans zelf beheerst. Daarmee is het bedrijf zelf in staat om perfect bijpassende riemen te produceren. Dat is niet alleen een praktisch voordeel, maar stemt uw outfit perfect af met identieke kleuren en details. Verder zoeken naar een bijpassende riem is bij Berkelmans verleden tijd!

De keuze die bij u past

Om de volledige collectie te zien neemt u een kijkje op www.vdal.nl/berkelmans/. Het enige dat u nu nog hoeft te doen is beslissen welk paar Berkelmans schoenen uw voorkeur krijgt. Wat ons betreft is bijvoorbeeld deze camel-kleurige veterschoen met derby sluiting een topkeuze. Het donkere stippenmotief reikt van de hiel tot aan de neus en heeft een mooie glanslaag waardoor de binnenzijde er luxueus uitziet. Het contrast van de blauwe loopzool geeft een leuke twist aan de schoenen!

Middenbruine schoenen van Berkelmans.

Subtiliteit en comfort

Liever iets minder glans en meer subtiliteit? Overweeg dan de middenbruine veterschoen met slangenmotief. Toch liever het loopcomfort van een sneaker? Dan is de beige veterschoen voor u. Suède over de gehele schoen, een lederen voering en een bijgevoegde schoenlepel. Gemak dient de mens, daar maakt Berkelmans geen geheim van.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Tijd voor een mooi paar Berkelmans schoenen

Want een stap zetten in schoenen van Berkelmans is een stap in de juiste richting zetten. Elk paar is het perfecte voorbeeld waarbij vakmanschap, kwaliteit en moderne stijl samenkomen. Neem daar het prettige draagcomfort bij op en tel uit uw winst!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: