Home » Stijlvolle mode » Heren broeken met elastiek voor ouderen
Heren broeken met elastiek voor ouderen

Heren broeken met elastiek voor ouderen zijn perfect voor de wat oudere mannen die bijvoorbeeld moeite hebben met aankleden. Stel u moet zich aankleden maar u heeft moeite met het ophijsen van uw broek, dan geeft de elastieke band net wat meer ruimte. Maar deze broeken zijn net zo goed perfect voor ouderen die liever een gemakkelijke broek hebben of voor ouderen die nooit de juiste pasvorm kunnen vinden. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het afgaan van winkels om de juiste pasvorm te vinden geen pretje is, maar dit is met een elastische band een stuk sneller opgelost.

Nu denkt u wellicht dat er niet zoveel keuze is in broeken met een elastische band. Dit is er gelukkig wel. U heeft namelijk een ruime keuze in heren broeken met elastiek voor ouderen. Zo zijn er simpele en tegelijkertijd nette herenbroeken met elastiek, zoals die van Bartlett & Walker. Maar er zijn bijvoorbeeld ook Terlenka broeken of broeken met een verstelbare taille band

heren broek met elastiek

Simpele en tegelijkertijd nette herenbroeken met elastiek

Een voorbeeld van simpele en tegelijkertijd nette broeken met een elastische band zijn de wolcord pantalons van Bartlett & Walker. Dit zijn ribbroeken met elastische taille band. Ze houden u lekker warm en gaan jaren mee doordat ze slijtvast zijn. De voorzijde is voorzien van een ritssluiting, blinde haaksluiting en twee steekzakken. De achterzijde is afgewerkt met twee zakken met knoopsluiting en de wolcord pantalon is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kortom: wolcord pantalons zijn zowel comfortabel als netjes!

Heren broek met verstelbare taille band

Herenbroek met verstelbare taille band

Naast bovengenoemde opties zijn er ook herenbroeken met een verstelbare taille band. Deze broeken zijn te verstellen door middel van een knoopje aan de zijkant van de broek. Dit zou dus een handig en stijlvol alternatief zijn voor oudere mannen die moeite hebben met aankleden of gewoon een makkelijke broek willen. Hiervoor is deze broek met een verstelbare taille band van het merk Bartlett een goede keuze.

Comfort broeken met een elastische band

Comfort broeken voor heren hebben van zichzelf al veel stretch en hebben daarbij ook nog eens een elastische band. Dit zorgt ervoor dat de broek heel makkelijk is om aan te doen. De comfort broeken van Luigi Morini zijn ook nog eens voorzien van 3 zakken. Twee aan de voorzijde en een aan de achterzijde, waarvan die aan de achterzijde is voorzien van een knoopsluiting.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Terlenka broek voor heren

Terlenka broeken voor heren

Terlenka broeken hebben een elastische band rondom de taille. Het fijne aan Terlenka broeken is dat ze nauwelijks tot niet kreuken; dit is dan ook waar de Terlenka broek zich in onderscheidt in vergelijking met de rest van onze broeken.

Heren broek met elastiek in kwartmaten

Heren broeken met elastiek in kwartmaten

Voor de heren die wat smallere benen en een iets forceren buik hebben bestaan er ook herenbroeken met elastiek in kwartmaten. Deze broeken zijn met kwartmaten wat smaller bij de benen en wat wijder bij de buik. Daarbij zit ook in deze broeken een elastische band wat het nog makkelijker maakt om erin te stappen.

Nog meer seniorenmode voor heren

Van Dal mannenmode heeft nog veel meer mooie seniorenmode voor heren. Bekijk de collectie op onze webwinkel!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: