Home » Stijlvolle mode » Hawaii print 2021
Hawaii print 2021

Aloha! De Hawaiiaanse print is helemaal terug in de zomertrends van 2021. De lokale bevolking van Hawaii heeft een speciaal spreekwoord voor zomerse omstandigheden: ‘Ola i ke ahe lau makani.’ Dit vertaalt zich in ‘Er is leven in een zachte wind’ en wordt vooral gebruikt om een lekker briesje op een warme dag aan te duiden. Daar hoort natuurlijk spontane en stijlvolle mannenkleding bij. Vrolijke prints met sierlijke palmen of juist donkere kleurtonen met contrasterende flora. Hoe fijn is het dat Van Dal mannenmode al voor u klaarstaat om de zomer in te luiden? Precies, hartstikke fijn! Lees daarom snel verder.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wel of geen groene vingers, altijd stijlvol

Bij botanische prints denkt u wellicht aan een groene kleur. Volledig terecht, want in de meeste gevallen zijn palmen ook groenkleurig. Zodra dat vertaald wordt in een verfrissend en toegankelijk ontwerp onder de vlag van Bartlett, krijgt u deze fraaie overhemden. De korte mouwen beantwoorden hoe u de zomer het best kunt doorkomen: met luchtigheid! Zowel verkrijgbaar in wit met contrasterende palmen als in donkergroen met rode en groene palmen. Welke past het meest bij u?

Een waar kleurfestijn

Wordt u ook zo blij van kwieke kleuren? Dan zijn deze overhemden van Casa Moda het overwegen waard. De mix van roze, groene en gele bloemen nodigt uit om lekker te ontspannen, bijvoorbeeld met een rustgevende siësta onder de zon of een wandeling in een vermakelijke vestingstad. Het blauwe Bartlett overhemd met blauwe, middengroene en oranje bloemen oogt als een nachtelijke variant. Ideaal als uw voorkeur bij donkere kleuren ligt. Beide overhemden hebben een klassieke boord en zitten door de comfort fit prettig op uw bovenlijf.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Strijkvrije klasse

Veel mannen zijn praktisch ingesteld: ze delen hun dag slim in en proberen waar mogelijk eenvoud aan te brengen in hun activiteiten. Dan bieden deze strijkvrije overhemden van Marvelis uitkomst. De middengroene kleur geeft een chic karakter aan het overhemd dat Michel draagt. Rijke bloemendetails zorgen voor een verrassende noot zodra u het onder een trui draagt. Het lichtkleurige overhemd van Max Goodman laat bruine tinten binnensluipen op de tropische omgeving. Daardoor is dit lekker ongedwongen overhemd te dragen in elke situatie.

Helemaal Hawaii

Al onze merken geven toe aan de invloed van de Hawaii print. Zowel korte als lange mouwen zijn verkrijgbaar in ons diverse assortiment. T-shirts staan paraat voor de warme temperaturen, polo’s en overhemden weer voor als u het wilt uitbreiden met een formele uitstraling. De prints variëren van kleine, subtiele details tot aan grotere elementen in diverse kleuren. Breng vandaag nog de eilandengroep naar uw garderobe door uw keuze uit onze collectie te maken!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: