Home » Mannendingen » Handige inpaktips voor kerstcadeaus
Handige inpaktips voor kerstcadeaus

Het inpakken van kerstcadeaus is een jaarlijkse bezigheid die verrassend genoeg steeds meer werk nodig lijkt te hebben. Je wil dan toch de cadeaus van vorig jaar overtreffen of met net iets meer liefde inpakken. Wat je ook doet: er mag een mooie, speciale gedachte achter zitten. Bekijk daarom onze inpaktips waarmee je het jezelf makkelijker maakt!

Zoethout

Bron foto: Pexels.com

Inpaktips voor rechte cadeaus

De makkelijkste cadeaus om in te pakken zijn cadeaus met rechte kanten. Denk hierbij aan een boek of een puzzel; makkelijk te vouwen en qua papier in te schatten. Maar wat als je een cadeau hebt met een andere vorm? Heel simpel: zorg dat je die cadeaus in een rechthoekige doos doet alvorens je ze inpakt. Dit kan de originele verzenddoos zijn, een doos van een ander product of een schoenendoos. Het kan zelfs een opbergdoosje zijn als je een horloge of armband cadeau doet!

Haknougat

Bron foto: Unsplash.com

Ronduit makkelijk

In het geval dat je een fles wijn of ander rondvormig product wilt geven is een speciaal daarvoor ontworpen tas waar je voor wilt gaan. Vaak koop je deze eenvoudig in de winkel waar je de fles vandaan hebt, of bijvoorbeeld in een hobbywinkel. Scheelt weer onnodig gehannes! Mocht je zelf een gelukkige zijn die een fles als cadeau krijgt, bewaar dan de tas waarin deze gegeven wordt. Makkelijk hergebruiken en dus een duurzame oplossing.

Stroopsoldaatjes

Bron foto: Pexels.com

Te weinig inpakpapier?

Ken je het vervelende gevoel wanneer je net lekker aan het inpakken bent, je bij het laatste cadeau aankomt en het stuk papier nét te weinig blijkt te zijn? Geen paniek! Draai het cadeau ongeveer 45 graden en vouw het papier met het cadeau mee. Je zal merken dat je in veel gevallen, met een te klein stuk inpakpapier, tóch genoeg hebt om het cadeau in te pakken.

Salmiak pastilles

Bron foto: Pexels.com

Geen inpakpapier of plakband?

Ook zonder inpakpapier kom je een heel eind. Gebruik bijvoorbeeld dagelijkse producten zoals een oude krant of bakpapier. Zo zijn de cadeaus afgedekt en, met wat creatieve toevoegingen, nog mooi ook! Heb je geen plakband? Gebruik een stuk lint of touw om het papier bij elkaar te houden. Maak het af met een mooie strik om jouw cadeau de kers op de taart te geven.

Inpaktips Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Laat uw cadeau inpakken

Het laten inpakken van jouw cadeau is een tijdbesparende optie waar winkelpersoneel vaak al erg behendig in is. Denk hierbij aan een duur cadeau zoals een parfum. Deze wordt vaak via een vaste inpakwijze verzorgd. Dit zal je ook merken als je bij Van Dal mannenmode koopt. Wil je jouw man, zoon, vader of opa nog blij maken met dat ene overhemd, een nette stropdas of Van Dal cadeaukaart? Vraag ernaar in onze winkels en je kan het cadeau direct na binnenkomst al onder de kerstboom leggen.

Cadeautips bij Van Dal mannenmode

Ook voor de leukste stijlvolle kerstcadeaus kun je terecht bij Van Dal mannenmode. Denk bijvoorbeeld aan leuke kleinigheidjes zoals sokken, een portemonnee of een cadeaukaart waarbij je zelf het bedrag mag kiezen. Wil je een trui, een paar schoenen of een compleet outfit cadeau doen, niets is ons te gek. Weet je het nog niet helemaal? Bekijk dan eerst ons cadeautips-artikel. Onze winkelmedewerkers staan mét een kopje koffie of thee klaar, om je te voorzien van persoonlijk advies en natuurlijk jouw vaste 10% klantenkorting.

Bartlett sokken
Oldwest pasjeshouder
cadeaukaart Van Dal mannenmode
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: