Home » Stijlvolle mode » Goed voorbereid op pad
Goed voorbereid op pad

Brr, die snijdende kou kent geen genade. Daarom is een lange winterjas jouw beste vriend in het najaar! Met warme lagen eronder, zoals een gebreide trui en overhemd, ben je winterklaar in een handomdraai. Wat de winter voor jou in petto heeft is niet te voorzien, maar je goed prepareren is één ding dat je wel kan doen. Ga daarom goed voorbereid op pad met Bartlett.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Geruit, geblokt of gevlokt

Ze zeggen dat na een stralende zomer, een barre winter komt. Bereid je daarom goed voor op vallende sneeuwvlokken. Kies daarom voor deze stijlvolle geruite trui. Uiterst comfortabel met ingebreid (geblokt) motief en complementeer jouw set met een overhemd dat er écht uitspringt. Kies als toplaag de elegante Bartlett jas om jouw winterse kledingset compleet te maken.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Lagen maken de man

De kledingtrend van deze winter is het maken van lagen. Creëer jouw unieke kledingset met een variatie aan lagen, zoals deze kledingset van Bart: kies een subtiel overhemd met bijpassend vest als tweede laag. Complementeer deze twee lagen met een stoere jas. Erg hip en functioneel! Functioneel zeg je? Jazeker! Meer lagen is meer warmte. Daarbij regel je zelf je temperatuur door lagen uit te doen óf extra aan te trekken. Handig!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Goed voorbereid op pad met Van Dal

Ben je nog op zoek naar dé perfecte kledingset voor dit najaar? Schroom je dan niet om langs een van onze winkels te komen voor eerlijk winkeladvies, bekijk onze andere samengestelde kledingsets of winkel dag en nacht online op www.vdal.nl. Zo kom je de winter wel door!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: