Home » Stijlvolle mode » Goed gestreept 2021
Goed gestreept 2021

Gestreepte kleding is al decennialang terug te zien in het straatbeeld, zo ook bijvoorbeeld in de jaren ’70. Met goed recht ook, want strepen kunnen altijd en zorgen er door een subtiele mengeling van kleuren makkelijk voor dat u het kunt afstemmen op de rest van uw kleding. De stijltrend viert zijn terugkomst in onze wintercollectie en dat laten we maar al te graag zien in dit artikel. Winkelen bij Van Dal mannenmode geeft u altijd een streepje voor!

Zomerse kledingset van Lerros

Opgaan in de omgeving

Het is bijna alsof de fotoshootlocatie gemáákt is voor model Jan. Zijn gemêleerde trui van Casa Moda heeft geel-, groen- en blauwtinten die perfect overlopen op het geroeste schuurtje achter hem. Het gestreepte motief is op moderne wijze ingebreid en de ronde hals zorgt ervoor dat een overhemd er mooi onder kan pronken. Vergeet ook zeker niet om de mouwen van het overhemd iets uit te laten steken; zo vergroot u het verrassingseffect!

Nooit nalatig in het najaar

Net als de andere kledingsets die hierboven zijn afgebeeld, neemt onze wintercollectie het seizoen onder de loep om uit te dragen wat pást. Bruin- en blauwtinten combineren prachtig om een warm en comfortabel gevoel uit te stralen. Klaar om kasjmier te omarmen? Dan hangt de bruingestreepte Casa Moda trui voor u klaar. De blauwtinten zijn eenvoudig te combineren met een breed scala van onze overhemden. Let er wel op dat wollen kleding speciale verzorging vereist. Daar leest u hier meer over!

Gemêleerde Lerros trui
Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Rits open voor extra stijl

We begrijpen het volkomen dat u uw trui met ritssluiting graag tot het topje dichtritst. De kou is immers genadeloos en daar wilt u zich zo goed mogelijk op kleden. Toch zijn er altijd van die tussenmomenten dat u best uw keel wat lucht kunt geven, en dan komt de rits toch wel als geroepen.

Een klein beetje open om nog een extra kleurelement te laten spreken. Ontdek deze katoenen Bartlett trui; het zachte, ingebreide motief is makkelijk te herkennen als het in uw garderobe hangt. De geeltint doet denken aan een zwoele zonsondergang, een die we nog vaak begroeten in november.

Daarbij heeft de trui een opstaande boord en fijne, regular fit. De stijl is helemaal compleet met een bruine broek, zodat u in een ogenblik uw handen kunt warmen aan een lekkere kop koffie.

Onderstreep de stijl die bij ú past en kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag!

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden

Goed begrepen met onze strepen

Jazeker, dit najaar is prima te onderstrepen als een échte winter waarin warme, lekker zittende kleding hoognodig is. Onze wintercollectie houdt ervan om de seizoenskleuren te verwerken in gestreepte motieven die passen bij ú. Klik op de knop hieronder om al onze gestreepte kleding te bekijken, zoals truien, vesten, overhemden, jassen en sokken. Dat is nog eens goed gestreept!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: