Home » Stijlvolle mode » Gewatteerd de bergen in
Gewatteerd de bergen in

Of je nou naar het Duitse Beieren vertrekt, de Franse Alphen opzoekt of dichterbij huis, de Vaalserberg in Limburg beklimt; gewatteerd de bergen in gaan is altijd een goed idee. Snijdende wind, lage temperaturen en hoogteverschillen zijn geen partij voor onze gewatteerde jassen. Maar waarom juist deze jassen? Dat leggen we je uit in dit artikel! Ga warm én stijlvol het najaar in en plant een vlag op jouw favoriete berg.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Winters genieten

Meer genieten of aan het meer genieten? De winter is van jou. Een frisse neus halen doe je dit seizoen in stijlvolle kleding die je warmte goed vasthoudt. Zo focus jij op wat echt belangrijk is: lekker eropuit zijn! Dit doe jij in de warme gewatteerde jassen van Bartlett. Stijlvol, elegant en altijd passend bij jouw outfit.

Gewatteerd vs gevoerd

Een gewatteerde jas heeft een isoleerde laag in de jas zitten en een gevoerde jas heeft meerdere lagen. Gevoerde jassen zijn licht van gewicht, maar de hoeveelheid lagen bepaald hoe warm een jas is. De vulling van gewatteerde jassen zijn vaak gevuld met dons of synthetische stoffen. Beide zijn erg warm in de winter. Maar wanneer het écht koud is en regent of sneeuwt, wordt een jas met waterdichte vulling (synthetische stoffen) aangeraden. Deze zijn bij Van Dal verkrijgbaar.

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: