Home » Van Dal Actueel » Gespot in de videoclip van Frans Bauer!
Gespot in de videoclip van Frans Bauer!

Het was een doodnormale werkdag op ons hoofdkantoor in Breda. Nietsvermoedend vinkten we onze taken af tot een paar weken geleden de telefoon bij onze klantenservice begon te rinkelen. Dat was toch wel een hele bekende stem, namelijk die van Frans Bauer! Of we even voor ‘m hadden? Absoluut, Frans.

Frans Bauer bij Van Dal

Als Frans belt, maak je wel wat tijd voor hem vrij. Op de vraag waar we hem mee konden helpen had hij dan ook een erg leuk antwoord: Frans was op zoek naar bijpassende kleding voor zijn nieuwe videoclip. We kennen allemaal nog wel zijn oude hits Heb je Even Voor Mij?, Als Sterren aan de Hemel Staan en Diep in mijn Hart – een gouden oude met niemand minder dan zangeres Corry Konings. Inmiddels zijn jaren verstreken, waartussen hij wel nog verscheidene liedjes heeft uitgebracht, maar dit blijkt de nieuwe hit te zijn waar je op hebt gewacht. Enfin, we helpen Frans maar al te graag.

Koning van het Feest

Zo luidt de titel van zijn nieuwe hit. En om de koning van het feest te zijn, wil je jezelf wel in stijlvolle mannenmode hullen. Daarom maakten we een afspraak met onze inkoopster Astrid en Frans: samen gingen zij naar de Van Dal winkel in Breda om de bijpassende kleding uit te zoeken. Eenmaal aangekomen bij de winkel liet Frans zich inspireren door de nieuwe zomercollectie. In de videoclip speelt Frans zowel zijn normale zelf als een verouderde versie van zichzelf en draagt hij twee verschillende outfits. In de eerste kledingset legt hij de basis met een zwart ondershirt van Bartlett en combineert hij dat met de stoere Max Goodman jas van spijkerstof. In de tweede kledingset zet hij de toon met een lichtkleurig overhemd van Bartlett en draagt hij zijn gestreepte Bartlett vest open.

We zouden er hele dagen over kunnen vertellen, maar we hopen vooral dat je snel de videoclip gaat bekijken en even meezingt op de nieuwe feestknaller van Frans Bauer. Dit is de Koning van het Feest!

Gave videoproductie

Alleen een feestelijke kledingset is niet genoeg; het moet natuurlijk ook nog knallen in de videoclip. Daarom heeft Frans de clip opgenomen in Feestcafé De Taveerne en Van Neynsel Antoniegaarde in Den Bosch. De productie ervan is verzorgd door Smart Media Productions, die de feestsfeer sterk in beeld brengen. De tekst van het liedje en de productie zijn verzorgd door Frans Bauer en Laurens van Wessel bij Wesco Productions. Laurens heeft eveneens de gitaar, keyboard en accordeon verzorgd. Trompet door Joost Verbaak, koor door Bianca Folkers en Michelle van de Aa en de mastering door Erwin Maas.

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: