Home » Eropuit » Foodhall Arnhem
Foodhall Arnhem

Algemene informatie

Ga je een dag eropuit om Arnhem te ontdekken? Dan is lekker eten onmisbaar. De Foodhall Arnhem is daarvoor een uitstekende plek, omdat er allerlei lekkernijen en dranksoorten te vinden zijn. De Foodhall is van dinsdag tot en met zondag open met subtiele tijden van 12:00 tot 22:00 uur. Diverse wereldkeukens komen samen op deze opmerkelijke plek, waar uiteenlopende culturen écht beleefd kunnen worden. De verse bereiding biedt je de beste smaakervaring die je je maar kunt wensen. Van tevoren reserveren is gelukkig niet nodig, dus je loopt er zó binnen en gaat aansluitend even langs bij de Arnhemse Van Dal winkel.

Adres

Rijnkade 49, 6811 HB Arnhem

Restaurant

Thema wereldkeukens

Parkeergelegenheid

Betaald parkeren langs de weg of in de parkeergarage Rozet Langstraat 10, 6811 JA Arnhem

Ligging

Ligging hartje centrum

Aantal zitplaatsen

260 zitplaatsen

Rolstoelvriendelijk

Ja

Winkelen in de Koningstraat in Arnhem.

Bron foto: Iconick

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Het concept

In 2019 opent de Foodhall zijn deuren in Arnhem. Net zoals in andere grote steden heeft Arnhem nu ook een grote plek waar je kan genieten van twaalf verschillende keukens. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Er is een ruim aanbod kleine eettenten met een groot ‘terras’. Deze plekken variëren van een viswinkel tot de Italiaanse pizzabakker. Je bestelt je eten en drinken en krijgt een zoemer mee die afgaat als jouw eten klaar is. Je kan dan een tafel uitzoeken of je kan ervoor kiezen om nog even rond te lopen. 

De Foodhall is echt dé hotspot van Arnhem geworden om te gaan eten. Een hartstikke leuke plek om nieuwe gerechten te ontdekken en nieuwe mensen te ontdekken!

Omschrijvingen

Er staan veel gerechten op het menu in de Foodhall in Arnhem. Hierbij kan je zelf bepalen uit hoeveel keukens, en hoeveel gangen jij gaat eten. Zo kan je bijvoorbeeld jouw voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende wereldkeukens uitstippelen. Of je kiest ervoor om bij een eettent te blijven en te genieten van jouw favoriete gerechten en drankjes. De Foodhall wordt als een gezellige plek ervaren en is zeker een aanrader om inspiratie op te doen. Zo vind je onder andere de Italiaanse keuken, Japanse keuken, bakkerijen en borreltenten terug. Eet zorgeloos, want ook met allergieën kun je hier terecht. Er wordt perfect rekening gehouden met jouw specificaties en je kan zelf zien hoe het eten bereid wordt.

Specialiteiten

De Foodhall van Arnhem heeft veel verschillende keukens. Hier zijn een paar specialiteiten terug te vinden. voor de gehele menukaart raadpleeg je de website van de Foodhall Arnhem.

Bron foto: Unsplash.com

The sushi bar

Originele, goed gevulde en smaakvolle sushi. Dagvers bereid en altijd vernieuwende smaken.

Bron foto:Unsplash.com

Slaghettiria

Hier gaat het ook weer om de kwaliteit van de verse pastasauzen en bruschetta’s. Je vind klassiekers terug op de menukaart maar ook moderne gerechten.

Bron foto: Unsplash.com

Sweet Honey Bakery

Hier vind je zoetigheden en veel huisgemaakte culinaire broden en gebakjes. Er wordt gebruikgemaakt van Oosterse specerijen. Een pluspunt is dat er samen wordt gewerkt met ‘Zoet zonder suiker’

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Arnhem

Overnacht in het Fletcher Hotel- Restaurant De Buunderkamp

Ontdek het Openluchtmuseum

Maak een stadswandeling

Geniet in het park de Sonsbeek

Je komt heel gemakkelijk in Arnhem met het OV, je stapt uit op het prachtige station en loopt zo het centrum in. In Arnhem zijn er verschillende dingen te doen in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het dierenpark Burgers ‘Zoo, het Openluchtmuseum en het Wijnmuseum. Naast het winkelen bij Van Dal zijn er prachtige wandelingen waarbij je langs beschilderde muren loopt om bij de winkelstraat te komen. Lees alles in ons artikel ‘Wat is er te doen in Arnhem?

Het exterieur van de Van Dal winkel in Arnhem.
Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Arnhem | Horeca | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: