Home » Stijlvolle mode » Feestelijke kleding van Van Dal 2022
Feestelijke kleding van Van Dal 2022

“Het begint… eruit te zien… als… Kerstmis! Dáárom winkel je bij Van Dal.” Het lezen ervan doe je hopelijk met de zang van Michael Bublé in jouw hoofd. Wij zijn in ieder geval al wildenthousiast dat we de decembermaand in stijl kunnen vieren en doen dat natuurlijk met onze veelzijdige wintercollectie. Om je op weg te helpen lichten we graag de feestelijke kleding van Van Dal uit. Dat komt als geroepen!

Colberts

Hoe beter stijl uit te drukken dan met een colbert? Als je al niet overtuigd was van de krachtige toon die je ermee zet, kijk dan maar eens naar onze wintercollectie! Dit seizoen zetten we onder meer in op feestelijke uitvoeringen waarvan de binnenvoering van de binnenzak een motief heeft die als pochet gedragen kan worden. Maak indruk in het zwart, goud of rood!

Feestelijke overhemden met kerstmotief

Ho ho ho, fijne mannenmode voor de kerstdagen! Onze feestelijke overhemden met kerstmotief zijn niet te weerstaan en bereiden je op de beste manier voor op een glorieus kerstfeest. Onze speciale prints en motieven leggen de juiste nadruk op de decembermaand. Dennenappels op een all-overmotief? Rendieren die trots hun gewei in de lucht gooien? Kersttrui-achtige sfeer op een blauwwitte print? Je vindt het allemaal in ons speciale aanbod!

De mooiste accessoires

Veel mensen ervaren bretels als oubollig. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Bretels zijn uitermate handig, stijlvol en speels tegelijkertijd. Buiten het feit dat ze jouw broek omhoog houden, contrasteer je jouw overhemd met een andere kleur.  Nog een voordeel: een riem is niet meer nodig! Top daarbij jouw outfit af met een elegant colbert en je bent klaar voor de feestdagen.

Goed gestrikt

Dat stropdassen altijd maar zakelijk moeten ogen willen we graag doorbreken. Natuurlijk doen egale stropdassen zonder te veel poespas het goed op kantoor en formele gelegenheden, maar wij vinden dat je ook mag sprankelen! Doe dat met onze spontane prints op zijdezacht zijde. Zo laat je niet alleen zien dat je durft op te vallen, maar ook dat je een verfijnde smaak hebt. De vlinderdas daarentegen is altijd feestelijk. Combineer deze met feestelijke bretels om jouw kledingset net dat extraatje te geven. Bekijk ons veelzijdige aanbod en raak overtuigd!

Leuke kersttruien

Wil je graag in de kerststemming aan tafel zitten, maar heb je absoluut geen zin om je op te dossen met een colbert? Dan biedt een kersttrui uitkomst! Laat een vrolijke kersttui meer tot zijn recht komen met een overhemd eronder. Net wat warmer en hartstikke kerstig! Daarbij zijn de wollen kersttruien ideaal tijdens de koude dagen.

Sokken met kerstprint

Als laatste en zeker niet de minste: onze sokken met kerstprint. Oh deer, deze zijn onmisbaar om de kerst mee door te komen. De driedelige set van Bartlett sokken is ingebreid met gave kerstmotieven en wordt verstuurd in een leuke cadeauverpakking. De mix van katoen, polyamide en lycra zorgt ervoor dat je comfortabel en warm blijft. Perfect om aan je partner te vragen voor onder de kerstboom!

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden

Ook leuk om cadeau te doen!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: