Home » Stijlvolle mode » Feestelijke kleding van Van Dal 2021
Feestelijke kleding van Van Dal 2021

“Het begint… eruit te zien… als… Kerstmis! Dáárom winkelt u bij Van Dal.” Het lezen ervan doet u hopelijk met de melodie van het kerstlied in uw hoofd. Wij zijn in ieder geval al wildenthousiast dat we de decembermaand in stijl kunnen vieren en doen dat natuurlijk met onze veelzijdige wintercollectie. Om u op weg te helpen lichten we graag de feestelijke kleding van Van Dal uit. Zo, dat komt als geroepen!

Colberts

Hoe beter stijl uit te drukken dan met een colbert? Als u al niet overtuigd was van de krachtige toon die u ermee zet, kijk dan maar eens naar onze wintercollectie! Dit seizoen zetten we onder meer in op feestelijke uitvoeringen waarvan de binnenvoering van de binnenzak een motief heeft die als pochet gedragen kan worden. Maak indruk in het blauw, camel, rood of ga voor donker!

Feestelijke overhemden met kerstmotief

Ho ho ho, fijne mannenmode voor de kerstdagen! Onze feestelijke overhemden met kerstmotief zijn niet te weerstaan en bereiden u natuurlijk op de beste manier voor op een glorieus kerstfeest. Onze speciale prints en motieven leggen de juiste nadruk op de decembermaand. Dennenappels op een all-overmotief? Rendieren die trots hun gewei in de lucht gooien? Kersttrui-achtige sfeer op een blauwwitte print? U vindt het allemaal in ons speciale aanbod!

Truien met winters motief

Tijdens de feestdagen wilt u het natuurlijk wel lekker warm hebben. Dan helpt het om uzelf te trakteren op warme truien met winterse motieven. Deze toppers bieden de échte 3G-combinatie waar u blij van wordt: gemêleerd, gebreid en geweldig! Geniet van zacht lamswol of draag een trui met V-hals zodat u er een feestelijk overhemd onder kunt dragen.

Schoenen met bijpassende riemen

Kent u die momenten dat u bijna de deur uit gaat, er piekfijn uit wilt zien en niet te lang wenst na te denken over wat u nou gaat dragen? Geen zorgen, wij geven graag een voorzet! Koopt u bijvoorbeeld Berkelmans schoenen met stoere croc of slissende slangenprint, hebben we de perfecte, bijpassende riemen om het als set af te maken. Door deze combinatie als startpunt voor uw kledingset in te nemen, weet u zeker dat u punten pakt!

Stropdassen

Dat stropdassen altijd maar zakelijk moeten ogen, willen we graag doorbreken. Natuurlijk doen egale stropdassen met niet te veel poespas het goed op kantoor en formele gelegenheden, maar wij vinden dat u ook mag sprankelen! Doe dat met een van onze spontane prints die we verwerkt hebben op zijdezacht zijde. Zo laat u niet alleen zien dat u durft op te vallen, maar ook dat u een verfijnde smaak heeft. Bekijk ons veelzijdige aanbod en raak overtuigd!

Gilets

Graag een chique uitstraling zonder met een colbert rond te lopen? Dat kan! Ons aanbod van katoenen en polyester gilets heeft in huis waar u naar zoekt; eenvoud, stijl en een heerlijk draagcomfort. Naast grijs hebben we intrigerende kleuren als donkerblauw, rood en midden groen zodat u altijd verschillende opties heeft!

Sokken met kerstprint

Als laatste en zeker niet de minste: onze sokken met kerstprint. Oh deer, deze zijn onmisbaar om de kerst mee door te komen. De driedelige set van Bartlett sokken is ingebreid met gave kerstmotieven en wordt verstuurd in een leuke cadeauverpakking. De mix van katoen, polyamide en lycra zorgt ervoor dat u comfortabel en warm blijft. Perfect om aan uw partner te vragen voor onder de kerstboom!

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden
Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: