Home » Eropuit » Escape Room Drachten
Escape Room Drachten

1 uur

1-6 personen

Escape Room Drachten biedt een spannende en uitdagende ervaring voor iedereen die van puzzels en raadsels houdt. De escaperoom is gevestigd in Drachten en biedt verschillende kamers met elk een eigen verhaallijn en thema. Je kunt hier terecht met een groep van maximaal 6 personen om te proberen binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen.

Adres

Morra 2-15, 9204 KH Drachten, Nederland

Parkeergelegenheid

Op locatie

Contact

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag alleen op afspraak
Vrijdag 13:00 – 20:30
Zaterdag 10:00 – 22:00
Zondag 11:30 – 20:30

Escape room-Van Dal

Bron foto: www.Pixabay.com

Bron foto: Unslpash.com

Escape room-Van Dal

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: www.Unsplash.com

Welke thema’s zijn er?

De eerste kamer, Prison Break, brengt je naar een geheime ondergrondse gevangenis, genaamd The Factory. Hier moet je als gevangene proberen te ontsnappen voordat het te laat is. De tweede kamer, Mystery Mansion, neemt je mee naar een Victoriaans landhuis waar je als erfgenaam van William Cavendish een poort naar een parallelle wereld moet zien te sluiten om de toekomst veilig te stellen. De derde kamer, The Lost Ones, speelt zich af in een verwaarloosde blokhut waar het spookt en mensen verdwijnen. Hier moet je proberen het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen voordat het te laat is.

De kamers zijn zorgvuldig ontworpen en ingericht om spelers volledig onder te dompelen in het verhaal en de sfeer van de kamer. De puzzels en raadsels zijn uitdagend en vereisen slim denken en teamwork om op te lossen. Het personeel van Escape Room Drachten is vriendelijk en behulpzaam en staat klaar om je te helpen als je vastloopt.

Wie is de doelgroep?

Escape Room Drachten is geschikt voor een breed publiek, van ervaren escapers tot beginners. Het is een leuke en spannende activiteit om te doen met vrienden, familie of collega’s en kan een leuke toevoeging zijn aan een dagje uit in Drachten.

Museum Dr8888

De collectie van Museum Dr8888 geeft een boeiend overzicht van de beeldende kunst in de twintigste eeuw. Van het Interbellum via het Fries Expressionisme naar hedendaagse kunst.

Museum Drachten entree

Bron foto: Unsplash.com

Diner

Bron foto: Iconick

Heerlijk genieten

Grootcafé M’n Zusje bevindt zich in het centrum van Drachten. Je kan er terecht voor een culinaire maaltijd, maar ook voor een uitgebreide lunch.

Ontdek de natuur

Nationaal Park De Alde Feanen is een prachtig natuurgebied in het hart van Friesland. Het park beslaat een gebied van meer dan 4.000 hectare.

Wandelroute XL

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Breda

Overnacht in hotel Van Der Valk

Bezoek museum Belvédère

Dineer in stijl bij M'n Zusje

Wandelen in de Deelen

In de omgeving van de Escaperoom is genoeg te doen. Bezoek het museum Dr8888, ontdek café M’n Zusje en maak een prachtige wandeling in het Nationaal Park de Alde Feanen. Vervolgens kun je een bezoek brengen aan onze gezellige winkel in Drachten, om daar de prachtige collectie mannenmode te bekijken. Tijdens het shoppen kun je genieten van een lekker kopje koffie. Tot snel in Drachten!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Drachten | Musea en uitjes | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: