Search
Close this search box.
Meest gelezen

Wat draag je tijdens het wandelen?

Wandelen in verschillende weersomstandigheden leidt tot verschillende kledingsets. Maar wat moet je nou dragen tijdens het wandelen? Van Dal heeft verschillende weerssituaties uitgedacht; van zomerse, zonnige dagen naar frisse nachten. Eén van de tips die je waarschijnlijk al weleens hebt gehoord is om lagen te dragen. Dit zorgt voor warmte, hoewel je met hetzelfde gemak iets uittrekt om af te koelen. Handig om te weten wat je zowel in de zomer als in de winter kan dragen. Meer tips vind je in dit artikel!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Zonnige dagen

Op zonnige dagen is het belangrijk dat je jezelf beschermt tegen de zon. Dit kan natuurlijk met zonnebrand, maar ook met dunne kleding. Verbranden kan hierdoor voorkomen worden en ook heb je minder kans op een zonnesteek. Bescherm ook je hoofd: bekijk eens de stijlvolle hoeden en petten van Van Dal.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Regenachtige dagen

Je kent het wel. Het regent, maar tóch wil je even naar buiten. Zo is het geen pretje om met doorweekte kleding te wandelen. Gebruik een waterafstotende jas en houd een paraplu bij je, zodat je altijd op de juiste manier voorbereid bent. Wist je dat een jas eigenlijk nooit waterdicht is? ‘Waterdichte’ jassen beschermen jou alleen nóg beter dan waterafstotende jassen. Deze jassen ventileren en houden je warm. Prima te gebruiken voor een buiten wandelen met kans op regen!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Koude dagen

Op koude dagen zijn lagen de oplossing. Lagen houden je warm en je kan makkelijk iets uittrekken als het je even te warm wordt. Deze tactiek wordt ook vaak gebruikt tijdens het skiën. Mocht het snijdend koud zijn buiten, dan is een bruikbare tip om met goede onderkleding te beginnen en hierover een trui of vest te dragen. Bij Van Dal hebben wij comfortabele en warme truien.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Goede schoenen

Door stevige wandelschoenen of sneakers te dragen tijdens het wandelen zal je merken dat je het langer kan volhouden en wordt het wandelen aangenamer. Draag hierbij wel hoge sokken zodat deze niet afzakken. Bij Van Dal hebben wij een schoenencollectie die je perfect voorbereidt op je eerstvolgende wandeling. Bekijk de schoenen in onze webwinkel of trek ze eens aan in een van onze winkels.

Bron foto: Unsplash

Kinderen

Wij hebben ons verdiept in het wandelen met kinderen. Het is belangrijk dat kinderen warm aangekleed zijn tijdens de koude dagen maar ook voor hen geldt het dragen van lagen. Kinderen bewegen enorm veel en krijgen het waarschijnlijk ook eerder warm. Om niet teveel af te koelen is het verstandig om dan eerst een dunne laag uit te doen.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Van Dal mannenmode is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Prijspuzzel-december-2023-woordzoeker-02 Denkspellen

Prijspuzzel december 2023

Maak je op voor een hersenkrakende uitdaging en maak kans op een fantastische prijs met ...
Bekijk meer
De nieuwe folder is uit-04 Mode

De nieuwe folder is uit!

Het is eind oktober en terwijl de dagen korter worden en de temperaturen langzaam beginnen ...
Bekijk meer
De nieuwe wintercollectie is in de winkels-01 Mode

De nieuwe wintercollectie is in de winkels

Van Dal groet groen in dit seizoen – met een natuurrijke omgeving óf met duurzame keuzes ...
Bekijk meer
Nieuwe collectie
Bartlett Colbert
Bartlett Trui
Bartlett Overhemd
Bartlett Swing-pocket
Bartlett Schoenen
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkese prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een culinaire Olie Molie proeverij, een fles extra vierge olijfolie en een olieschenkdop (alles t.w.v. €38,85)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven