!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
Meest gelezen

Makado winkelcentrum

Het Makado winkelcentrum in Beek is een modern winkelcentrum met een breed scala aan winkels en voorzieningen. Gelegen in het hart van Beek is het winkelcentrum een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers uit de regio. Met een breed aanbod van ruim 80 winkels is Makado al meer dan 50 jaar het grootste, gezelligste en voordeligste winkelcentrum van Limburg. 

Adres

Wethouder Sangersstraat 314, 6191 NA Beek

Parkeergelegenheid

Wethouder Sangersstraat 314, 6191 NA Beek

Kunst & Cultuur

Winkelcentrum

Aantal personen

Verschillend

Duur

Verschillend

Over de plek

Makado Beek is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het winkelcentrum heeft een modern en overzichtelijk ontwerp. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg vinden naar de verschillende winkels. Er zijn diverse eetgelegenheden zoals Bakker Bart en Bufkes waar je kunt genieten van een snelle snack of een uitgebreide maaltijd. Het winkelcentrum is een perfecte plek voor een dag winkelen, ontspannen en genieten van vele faciliteiten.

Wat is er te doen?

In het winkelcentrum Makado zijn er modewinkels, wonen & huishoudelijke winkels, sportwinkels, bloemen & planten, uiterlijke verzorging winkels en zelfs supermarkten te vinden. Er zijn comfortabele zitplaatsen en rustruimtes waar je kunt ontspannen tussen het winkelen door. Het winkelcentrum organiseert regelmatig evenementen en promoties zoals modeshows en kindvriendelijke activiteiten.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Beek

Over nacht in Hotel ’t Spijker

Bezoek ASTA Theater Beek

Bezoek Kasteelruïne Valkenburg

Wandel in het Kelmonderbos 

De omgeving van Makado biedt veel andere activiteiten. Bezoek het Elsmuseum om regionale kunst en cultuur te ontdekken. Voor natuurliefhebbers zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de nabijgelegen natuurgebieden zoals het Kelmonderbos. Een uitstapje naar het nabijgelegen Maastricht biedt historische bezienswaardigheden, culturele evenementen en uitgebreide winkelmogelijkheden. Daarnaast kun je genieten van een dagje ontspanning in Thermae 2000 in Valkenburg waar je kunt relaxen in thermale baden. 

Welkom in Beek

Beek, gelegen in het zuiden van Limburg is een pittoresk dorpje bekend om zijn rijke historie en levendige cultuur. Het dorp biedt een mix van historische gebouwen, charmante straatjes en een gastvrije gemeenschap. Beek is omgeven door prachtige natuur waaronder bossen en heuvelachtige landschappen. Ideaal voor wandel- en fietstochten. Beek staat bekend om zijn gezellige marktenenjaarlijkse evenementendie zowel inwoners als bezoekers aantrekken. De centrale ligging nabij steden als Maastricht en Valkenburg maakt Beek een aantrekkelijke bestemming voor een veelzijdig dagje uit.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
De Buurman Bar & grill Heerenveen - header Eropuit

De Buurman Bar & Grill

De Buurman Bar & Grill is een gezellig restaurant gevestigd in het centrum van Heerenveen. Het restaurant heeft een warme sfeer en is ...
Bekijk meer
header streetart Eropuit

Streetart route Maastricht

De Streetart route in Maastricht biedt een unieke manier om de stad te verkennen en ...
Bekijk meer
Feestelijke opening in Van Dal Sneek Nieuws

Feestelijke opening Van Dal Sneek

Op 4 april werd onze nieuwe winkel in Sneek geopend, waar onze ambassadeur Rintje Ritsma ...
Bekijk meer

Zomeropruiming

Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven