!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
Meest gelezen

Brownies&downieS Baarle-Nassau

Brownies&downieS is een bijzonder eethuis gevestigd in Baarle-Hertog, waarbij mensen met een verstandelijke beperking de kans krijgen om ervaring op te doen in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming. Het werken bij Brownies&downieS is voor de medewerkers een uitdagende manier om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Adres

Molenstraat 2,
2387 Baarle-Hertog

Parkeergelegenheid

Nabij het centrum

Restaurant

Eethuis

Aantal zitplaatsen

Niet bekend

Rolstoelvriendelijk

Ja

Over deze plek

Het unieke concept van Brownies&downieS is in 2009 in Nederland ontstaan. Inmiddels zijn er al meer dan 50 vestigingen verspreid over heel Nederland. De vestiging in Baarle-Hertog is de eerste in België en een mooie aanwinst voor het dorp. De vestiging ligt op het grensgebied van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Dit zorgt voor unieke historische plekjes die in en om het dorp te bewonderen zijn. Er zijn dan ook veel verhalen te vertellen. Het is bewonderenswaardig dat Brownies&downieS bijdraagt aan de ontwikkeling van bijzondere medewerkers en hen een kans geeft om te groeien in een professionele werkomgeving. Het eethuis is een mooi voorbeeld van hoe inclusiviteit en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Wie op zoek is naar een unieke horecabeleving en tegelijkertijd wil bijdragen aan een goed doel, is bij Brownies&downieS Baarle aan het juiste adres.

Wat zijn de specialiteiten?

Brownies&downieS biedt niet alleen perspectief voor medewerkers met een verstandelijke beperking, maar ook ambachtelijke, vers bereide gerechten aan. De combinatie van lokale verbondenheid, ambachtelijke kwaliteit en unieke service zorgt voor een geweldige horecabeleving. Op de kaart staan onder andere diverse soorten brownies, van naturel tot aan brownies met Oreo. Voor een uitgebreide ervaring biedt Brownies&downieS een High Tea aan met amuse, verrassingssoep, luxe belegde broodjes en zoete lekkernijen voor €23,50 per persoon. Elke laatste vrijdag van de maand kun je genieten van ‘Eten wat de pot schaft‘, een diner met twee gangen en een amuse voor €17,50.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Baarle-Nassau

Overnacht in Hotel den Engel

Ontdek Wijngaard Hof van Baarle

Bezoek een van de vele musea

Wandel en fiets de mooiste routes

In de omgeving van Brownies&downieS zijn genoeg leuke dingen te doen. Voor de fijnproevers is het leuk om een bezoekje te brengen aan de Wijngaard Hof van Baarle, ook zijn er bijzondere wandelingen te maken in Baarlese bossen en moet je zeker langs het Baarles Specialiteitenhuis gaan! Vervolgens kun je een bezoek brengen aan onze gezellige winkel in Baarle-Nassau, om daar de prachtige collectie mannenmode te bekijken. Tijdens het winkelen kun je genieten van een lekkere kop koffie. Tot snel in Baarle-Nassau!

Welkom in Baarle-Nassau

Grenzend aan de Belgische grens vind je een opmerkelijk dorp met wel 30 plekken waar we met het buurland kruisen. Op 22 enclaves van het Belgische gedeelte is het stuk grond zelfs volledig door Nederlands grondgebied omgeven. Baarle-Nassau is een plek met interessante bezienswaardigheden, leuke wandelroutes en een eigen Van Dal winkel. Ontdek 166 vierkante meter aan stijlvolle herenkleding bij Van Dal mannenmode Baarle-Nassau. We kunnen uiteraard niet voorbijschieten aan het gezellige pand van Van Dal Baarle-Nassau, gelegen aan het Sint Annaplein 12. Parkeren gaat eenvoudig vóór de deur, of je nou met jouw auto komt of op een gehuurde solex.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Chasse Theater Breda 2024 - header Eropuit

Chassé Theater Breda

Een van de meest bijzondere theaters in Nederland is het Chassé Theater in Breda. We noemden ...
Bekijk meer
Abdij de Koningshoeven Tilburg - header Stedengids

Abdij de Koningshoeven

Abdij de Koningshoeven, gelegen in het bruisende Tilburg, is een prachtig stuk cultureel erfgoed dat ...
Bekijk meer
Header ijs artikel Eropuit

IJssalon Clevers Overloon

IJssalon Clevers in Overloon is een populaire ijssalon die bekend staat om zijn ambachtelijke bereide ...
Bekijk meer

Zomeropruiming

Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven