Home » Van Dal Actueel » Driemaal is scheepsrecht: Beste Winkelketen van Nederland 2022 – 2023
Driemaal is scheepsrecht: Beste Winkelketen van Nederland 2022 – 2023
Je leest het goed; driemaal is scheepsrecht. Nadat wij in 2020 én in 2021 de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland in ontvangst mochten nemen, hebben wij op dinsdag 6 september 2022 dit voor de derde keer mogen doen. Vol trots mogen wij zeggen dat wij uitgeroepen zijn tot Beste Winkelketen van Nederland 2022 – 2023. Dat is nog eens mooi!

Bron foto: Van Dal mannenmode

2022 – Een bewogen jaar

De afgelopen twee jaar zijn voor veel mensen en bedrijven spannende jaren geweest, toch heeft Van Dal haar visie altijd op de toekomst gehad. Hierbij staan natuurlijk onze kernwaarden eerlijkheid, positiviteit, professionaliteit, persoonlijkheid en samenzijn centraal. Dit allemaal met eenzelfde doel; het klaarstaan voor onze loyale klanten. In 2022 is ons hoofdkantoor in veel opzichten flink uitgebreid, hebben wij onze eerste reclamespot op tv voorbij zien komen en hebben wij ons 70-jarige bestaan mogen vieren. Zonder onze ambassadeurs was dit allemaal niet mogelijk en zijn wij iedereen ontzettend dankbaar.

Bron foto: Retailer of the Year 2022-2023

Bron foto: Retailer of the Year 2022-2023

Beste Winkelketen van Nederland verkiezingen

De verkiezingen van Beste Winkelketen van Nederland vinden sinds 2003 plaats onder de vlag van ABN AMRO, waarbij (web)winkels het tegen elkaar opnemen om in de ogen van de consumenten de hoogste score te behalen op de belangrijkste aspecten van een (web)winkel. Ieder jaar kunnen winkels gratis meedoen zolang ze minimaal vijf vestigingen in Nederland hebben en vallen er in diverse categorieën prijzen te winnen. Naast de stem van de consument bepaalt de vakjury uiteindelijk de winnaar. Hiervoor worden onder meer lokaliteit en duurzaamheid meegenomen als belangrijke pijlers.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gezellig en altijd eerlijk

Het is een enorme eer om onszelf voor de derde keer de beste herenmode winkelketen te mogen noemen. In de verkiezingen waren er diverse winnaars in andere categorieën zoals Bever (Outdoor), HORNBACH (Bouwmarkten), Primera (Cadeau, Kantoor & Leeswaren) en Dirk (Supermarkten). Wij zijn enorm trots om tussen deze grote namen te staan en willen natuurlijk alle andere winnaars feliciteren. Daarnaast willen wij deze prijs samen met jou vieren. Dit najaar lanceren wij onze nieuwe SpaarClub en kondigen wij vol trots onze nieuwe slogan aan; Gezellig en altijd eerlijk.

Wij willen je graag bedanken voor jouw geloof in Van Dal mannenmode. Zonder loyale klanten, hun partners en kinderen zouden wij niet al decennialang kunnen doen waar we goed in zijn. We blijven timmeren aan de weg met onze gemotiveerde werknemers om onszelf te blijven bewijzen als de beste herenmode winkelketen. Stijlvolle mannenmode voor de beste prijs!

Bron foto: Retailer of the Year 2022-2023

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Van Dal winkel.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Kom langs in een van onze winkels!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: