Home » Eropuit » Stedengids » Tilburg | Horeca » Doloris Tilburg
Doloris Tilburg

Ben je ooit zodanig van een route afgeweken dat je je verdwaald in een doolhof voelde? Doloris in Tilburg is een plek waar je dat opzettelijk doet. De zogeheten Meta Maze is een doolhof die uit wel 40 verschillende kamers bestaat waarbij je inspiratie opdoet van de surrealistische kunst. Bijzonder: het doolhof is het allergrootste kunstdoolhof ter wereld. Aansluitend geniet je op de grootste rooftopbar van de Benelux van de beste streetfoodgerechten en de lekkerste cocktails.

Adres

Spoorlaan 21, 5038 CB Tilburg

Ligging

In het centrum

Parkeergelegenheid

Betaald parkeren

Parkeergarage Pieter Vreedeplein; Telegraafstraat 20, 5038 BM Tilburg.
Parkeergarage 013 Tivoli; Heuvel 3, 5038 CN Tilburg

Restaurant

Stads en luxueus

Aantal zitplaatsen

± 300 zitplaatsen binnen en buiten

Het Jenevermuseum

Bron foto: merktilburg.nl

Bron foto: merktilburg.nl

Bron foto: merktilburg.nl

Bron foto: merktilburg.nl

Bron foto: merktilburg.nl

Over deze plek

Doloris Tilburg ligt aan het station van Tilburg en is erg populair geworden door de enorme rooftopbar waar je kunt genieten van de lekkerste streetfoodgerechten onder genot van een cocktail. Daarnaast komen veel mensen op Doloris Meta Maze af, omdat hier meer dan veertig kamers te vinden zijn met daarin verrassende kunst die door de makers van Karmanoia ontworpen is. Baan je weg op schuine paden die je naar verborgen mazen leiden. Wie weet kom je onderweg nog mysterieuze objecten tegen…

Wat zijn de speciliateiten? 

De Doloris’ Rooftop heeft een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Zo kan je terecht voor een lekkere lunch of diner. Drink je daarbij het liefst verkoelende cocktails met kleine hapjes? Genoeg plek!

Bron foto: Unsplash.com

Cocktails

Zin om iets sterks te drinken? Dan ben je bij Doloris’ Rooftop aan het juiste adres. Door de ruime keuze uit de lekkerste cocktails loop je er nooit met een droge mond weg.

Bron foto: Unsplash.com

Hapjes

Iets lekkers te eten bij een biertje of een kleine trek, maar geen zin in een groot gerecht? Dan heeft Doloris ook genoeg keuze op het menu in verschillende kleine hapjes.

Bron foto: unsplash.com

De drie V’s

Kom je naar de Doloris’ Rooftopbar voor een diner? Kies dan uit het ruime assortiment aan verschillende vlees-, vis- en vegangerechten.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Tilburg

Overnacht in hotel Mercure

Bezoek het Natuurmuseum

Volop eet- en drinkmogelijkheden

Winkelen in de Heuvelstraat

In de buurt van Doloris is genoeg te doen. Kom bijvoorbeeld naar Museum de Pont, lees hier meer over dit museum. Om een dag eropuit in Tilburg compleet te maken breng je een bezoek aan onze winkel in Tilburg, waar je eerlijk en persoonlijk advies ontvangt. Zo koop je namelijk de mannenmode die bij jou past! Ben je van plan om in Tilburg te blijven? Blijf dan slapen in het Mercure Hotel in het centrum van Tilburg.  Benieuwd wat er nog meer in Tilburg te doen is? Dan is dit artikel voor jou! Zien we jou binnenkort in Tilburg?  

Architectonische gebouwen - Kemptoren Tilnurg

Bron foto: merktilburg.nl

Bron foto: merktilburg.nl

Sky Mirror van Anish Kapoor

Bron foto: merktilburg.nl

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Eropuit | Stedengids | Tilburg | Horeca

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: