Home » Van Dal Actueel » Dit zijn wij
Dit zijn wij

Of u nou al jarenlang in aanraking bent met Van Dal mannenmode of pas voor het eerst komt kijken: wij vertellen graag wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Zie het als een digitale equivalent van een bakkie doen, dus pak dan ook vooral uw favoriete mok erbij en leer ons kennen.

Flinke groei in de afgelopen decennia

Al ruim 69 jaar is Van Dal mannenmode een gevestigde naam op het gebied van eigentijdse mannenmode in het middensegment. De heer Van Dal houdt tot 1978 leiding over het bedrijf, dat in die jaren uitbreidt tot 19 unieke winkels. Het winkelaanbod groeit daarna uit tot 35 winkels die net buiten de stad gevestigd zijn. Dat maakt de winkels makkelijk bereikbaar. Alle winkels beschikken over vakkundige verkoopadviseurs die u graag helpen bij het kiezen van kwaliteitskleding die bij u past.

 

Historische foto van de winkel in Tilburg.
Ger Segeren eigenaar en directeur van Van Dal sinds 2014

Nieuwe eigenaar en webwinkel

Vanaf 2014 ligt de directie van Van Dal bij Ger Segeren. Met zijn verfrissende visie verrijkt hij het merkaanbod met topmerken Max Goodman en Lerros. De behoefte aan online bereikbaarheid neemt toe en daardoor wordt in 2017 de webwinkel www.vdal.nl gelanceerd. Het hoofdkantoor, het centrale magazijn en de administratie zijn gevestigd in Tilburg. Deze verhuizen in 2021 naar een prachtig pand in Breda waar het magazijn en de webshopafdeling viermaal in grootte toenemen.

MET EEN GROTER HOOFDKANTOOR IN DE ‘PAREL VAN HET ZUIDEN’ KIJKEN WE ENTHOUSIAST VOORUIT!

Grote collectie vrijetijdskleding

Een ruime collectie van voornamelijk casual en vrijetijdskleding kleurt de veelzijdigheid van Van Dal. Denk hierbij aan kostuums, colberts en bijpassende schoenen en accessoires. Sinds 2019 beschikken onze winkels over de digitale verkoopassistent Robin. Handig als u een artikel nodig heeft uit een ander filiaal; deze wordt met hulp van Robin via de webshop besteld. U rekent bij de kassa af en uw artikel wordt de volgende dag netjes bij u thuis bezorgd.

Van Dal is een begrip in Midden- en Zuid-Nederland, want het is in de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ consumentenverkiezing in 2020 is uitgeroepen tot beste herenmodewinkel van Nederland! Een status waar we trots op zijn.

Bestel kleding in een Van Dal winkel met online verkoopassistent Robin
Van Dal beste herenmodewinkel van Nederland.

Service en kwaliteit in mannenmode

Al sinds de oprichting in 1951 staan servicegerichtheid en vakkundig advies hoog in het vaandel. Van oudsher zorgen deze waarden samen met onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ervoor dat Van Dal mannenmode een erg trouwe en vaste klantenkring heeft. Met de gratis klantenkaart genieten onze vaste klanten bovendien van 10 procent korting op de gehele collectie. Van Dal mannenmode geeft namelijk om zijn klanten. Wel zo prettig!

De koffie wordt vers voor u gezet. Komt u binnenkort ook een praatje maken aan de koffietafel?

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: