Home » Swim to Fight Cancer » Updates » Dit zijn onze deelnemers voor Swim to Fight Cancer
Dit zijn onze deelnemers voor Swim to Fight Cancer
Wij vinden het belangrijk dat ieder mens een gezond leven kan leiden en dat iedereen recht heeft op de best mogelijke zorg. Om deze reden zwemt Van Dal mee met Swim to Fight Cancer in Breda. Wij hebben een team opgesteld van medewerkers die zichzelf flink willen uitdagen voor het goede doel. Maar wie zijn deze deelnemers? Wij stellen ze graag aan je voor!
Ger Segeren eigenaar en directeur van Van Dal sinds 2014

Ger

Onze directeur Ger is een gedreven ondernemer in de mannenmode. Van het openen van wéér een nieuwe Van Dal winkel tot het meebeslissen wat er ingekocht gaat worden: Ger is van alle markten thuis. Ger hoopt zijn netwerk en klantenbestand in te kunnen zetten om geld op te halen voor deze prachtige actie. Dit geld gaat namelijk gebruikt worden om kankeronderzoek te verrichten waarmee veel mensen hopelijk geholpen of gered kunnen worden. Natuurlijk gaat onze directeur zelf ook het water trotseren en zwemt hij 2000 meter mee voor dit goede doel!

Jeroen, Herman, Mark, Yvette & Astrid

Wat is een winkel zonder vast aanspreekpunt? Onze modeadviseurs Jeroen, Mark & Yvette uit Van Dal Zoetermeer, Astrid uit Van Dal Breda en Herman uit Van Dal Tilburg zullen op 11 september één dag niet in de winkel staan, maar wel te water in de Bredase grachten. Herman zal zich als een vis in het water voelen gezien hij vroeger altijd aan wedstrijdzwemmen deed en Jeroen combineert zijn passie voor zwemmen met het steunen van een goed doel. De concurrentie is groot, allemaal ten goede van het goede doel!

Het belangrijkste is om te strijden voor goed onderzoek. Sport verbroedert!

– Mark

Michael & Iris

Michael is onze rots in de branding als het op de moeilijkste berekeningen en financiële afhandelingen aankomt. Onze financiële manager werd door ons uitgedaagd om met deze actie mee te doen. Hij stemde direct in! “Kanker raakt iedereen, zo ook bij mij in de familie. Vandaar dat ik dit een goed doel vind om hier geld voor op te halen.” Op onze inkoopafdeling bedenkt Iris welke collecties er ingekocht worden en zorgt ze dat de winkels goed gevuld zijn met de nieuwste collecties. Iris vindt het een mooi doel om aan mee te mogen werken en zij zou het enorm waarderen als anderen dit ook voor haar zouden doen als zij in die situatie zat.

Ik vind het een mooi doel om aan mee te mogen werken! – Iris

Erik, Joyce & Rens

Kleding produceren en deze overzichtelijk organiseren in een groot magazijn is één, maar het moet wel nog in zijn geheel nog aan de man gebracht worden. Dit vindt vooral plaats op onze e-commerce afdeling. Onze head of commerce Erik heeft alle touwtjes in handen en berekent alle groeikansen voor Van Dal. Deze groeikansen en de daarbij horende content worden mede uitgevoerd en bedacht door onze marketingmanager Joyce. Natuurlijk moeten producten ook bestelbaar en goed te vinden zijn. Hier komt onze SEO-specialist Rens aan te pas. Rens zorgt voor een goede vindbaarheid van onze website en bevordert de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Het geeft een voldoening om mezelf persoonlijk uit te dagen en om dit te combineren met een goed doel. – Erik

Mensen met de diagnose geven niet op, en zo ook ik niet! Samen maken we een vuist tegen kanker.

– Joyce

Er is nog heel veel geld nodig voor nieuwe onderzoeken. Ik draag hier graag aan bij. – Rens

Chris & Frank

Twee mannen die niet vies zijn van hard werken, vroeg opstaan én zwemmen, zijn Chris en Frank. In ons magazijn weten beide heren alle bestellingen op tijd te verzenden en zorgen ze dat alle winkels gevuld zijn met stijlvolle mannenmode. Als webwinkelmanager weet Chris het gehele proces van leverancier tot winkel of jouw deurmat op rolletjes te laten verlopen. Frank is daarbij zijn gedreven rechterhand. Samen komen zij in actie voor Swim to Fight Cancer en willen ze beide iets goeds doen voor een ander.

Help mee! Fight Cancer en ik zijn je heel erg dankbaar. – Frank

Sabine & Luc

Sabine en Luc zijn onze twee nieuwste aanwinsten op het hoofdkantoor in Breda. Beiden hebben hun stage positief afgerond. Positief? Jazeker. Naast hun fantastische cijfers hebben ze er een mooie baan aan overgehouden. Sabine is begonnen als allround marketingmedewerker en Luc mag zichzelf junior projectcoördinator noemen. Samen zorgen ze voor leuke, interessante artikelen en doen ze enthousiast onderzoek naar de nieuwste marketingactiviteiten. Beide zwemmen ze mee door de grachten van Breda om iedereen die met de ziekte te maken heeft een hart onder de riem te steken en geld op te halen zodat de juiste onderzoeken uitgevoerd kunnen worden.

Ik heb deze ziekte helaas van dichtbij mee moeten maken. Daarom zwem ik graag mee – daar gaan we!
– Sabine

Van Dal zwemt mee tegen kanker

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede kwaliteit van leven heeft en steunen graag een goed doel zoals Swim to Fight Cancer. In ons 70-jarige bestaan hebben we een groot netwerk van samenwerkingen en klanten opgebouwd welke wij graag inzetten om dit goede doel onder de aandacht te brengen. Steun jij ons ook?

Bron foto: Fight Cancer

Bron foto: Fight Cancer

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Swim to Fight Cancer | Updates | Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: