Home » Eropuit » De leukste uitjes bij slecht weer
De leukste uitjes bij slecht weer

Hoewel het heerlijk is om op een regenachtige dag languit op de bank een echte filmklassieker te kijken, kunnen uitjes bij slecht weer ook ontzettend leuk zijn. Maar wat ga je doen als het pijpenstelen regent of als er een dikke sneeuwdeken op jouw dak ligt? Dat zoeken wij hier voor je uit, want dit zijn de leukste uitjes bij slecht weer!

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Merk Tilburg

Ga naar het museum

Een museum is de typische locatie om jouw dag eropuit tot een succes te brengen. Museums zijn bijna altijd overdekt. Je kan er een lange tijd ronddwalen én je steekt er nog iets van op ook! Dat is nog eens een win-winsituatie. Bezoek bijvoorbeeld het TextielMuseum in Tilburg, het Jenevermuseum in Schiedam of een van de vele automuseums in Nederland. Heb je nog museumtips nodig? Klik dan op de knop hieronder om al onze museumtips te ontdekken!

Bezoek het theater

Soms verdwaal je in je eigen gedachten als je door het raam naar de regen staart. Vergeet even het sombere weer en laat je inspireren door een prachtstuk in het theater. Kies in dat geval een van de mooiste theaters in Nederland en geniet met een drankje van een opera, musical of cabaret. Weet je niet welk theater je moet kiezen? Bekijk ons artikel over de 5 mooiste theaters in Nederland.

Bron foto: Unsplash.com

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Ga winkelen in een overdekt winkelcentrum

Het kan een feest zijn om tijdens een koude, gure dag de benen te nemen en een bezoek te brengen aan een overdekt winkelcentrum. Snuffel weer eens lekker rond in tientallen winkels, laat je inspireren door nieuwe decoraties, een nieuw interieur of jouw nieuwe kledingset. Bezoek bijvoorbeeld winkelcentrum Makado in Beek, Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem of Cityplaza in Nieuwegein. Kom dan ook zeker langs bij onze Van Dal filialen en kijk rond voor een nieuwe kledingset – natuurlijk met een lekkere kop warme koffie.

Ga naar het pretpark

Je zal wel denken: naar een pretpark als het regent? Jazeker! Ten eerste is het op een doorweekte dag nooit druk en sta je overal vooraan in de rij. Ten tweede heeft elk pretpark tegenwoordig genoeg overdekte attracties en kunnen jouw (klein)kinderen toch hun energie kwijt. Benieuwd naar de leukste pretparken in Nederland? Lees dan dit artikel en bemachtig snel jouw nieuwe poncho. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Bron foto: Unsplash.com

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Unsplash.com

Ga gewoon naar buiten

Trek oude kleren, hoge kaplaarzen en een goede jas aan. Klap daarbij jouw paraplu op en ga een stuk wandelen. Wandelen in de regen is nog eens erg gezond ook. Door de verlaging van de temperatuur krijg je meer zuurstof binnen, wat goed voor jouw longen en lichaam is. Zeg nou eerlijk: wat is er romantischer dan met je geliefde te zoenen in de regen? Wij kunnen niets beters bedenken!

Kleding voor uitjes bij slecht weer

Heb je met een van onze tips besloten toch een leuke dag eropuit te gaan? Zorg dat je je goed aankleedt. Kies voor een goede jas en maak lagen. Regen, wind, sneeuw en alle andere ruis hebben geen schijn van kans bij jouw kledingset.

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Eropuit

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: