Home » Mannendingen » Dat ruikt goed
Dat ruikt goed

Door uw outfit piekfijn af te stemmen heeft u het grootste werk al gedaan. Toch is hierbij het kiezen van het juiste parfum als een kers op de taart. Hoe vindt u dan een passend parfum? Het grote aanbod kan er namelijk voor zorgen dat het soms even zoeken is. Uw persoonlijke voorkeur speelt uiteraard een grote rol in het maken van die ene keuze. Echter kan de gelegenheid ook bepalend zijn. Overdag kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichtere geur waar u ’s avonds opteert voor een krachtigere geur. Met onze favorieten slaat u de plank nooit mis!

JEAN PAUL GAULTIER –  LE MALE

Een parfum die vooral bekend is door het aparte flesje met de vorm van een torso. Le Male werd op de markt geïntroduceerd in 1995, maar is allesbehalve ouderwets. De inmiddels klassieke geur ruikt door de lavendel erg fris, op een traditionele en vertrouwde manier. Doordat de geur tevens houtachtig is, is Le Male enorm geschikt voor in de avond.

Fris, traditioneel & vertrouwd

 

CHANEL –  BLEU DE CHANEL

Tijdloos als geen ander. Citrusvruchten en diverse houtsoorten geven het parfum een houtachtige en aromatische geur. Bleu de Chanel is krachtig, fris en geschikt voor zowel overdag als ’s avonds. Het parfum zit aan de prijzige kant, maar daar krijgt u wel een klassieker voor terug.

Traditioneel, krachtig & fris

​HUGO BOSS – BOTTLED

Stijl, elegantie en klasse kenmerken Hugo Boss en dat is absoluut terug te ruiken in dit parfum. Boss Bottled is hét parfum voor de moderne man die er graag verzorgd uitziet. De geur is houtachtig en kruidig met een merkbare boventoon van appel en kaneel. Als u dit parfum opspuit weet u zeker dat u het de hele dag zult blijven ruiken. Handig!

Stijl, elegantie & klasse

 

DIOR –  SAUVAGE

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis voor Sauvage. Er is ceder te ruiken alsmede citrusvruchten en peper. De stoere maar toch frisse geur geeft het parfum een krachtige mannelijkheid. ‘Sauvage’ staat voor ‘wild’, wat perfect past bij deze geur.

Stoer & fris

 

JOOP! –  HOMME

Homme van JOOP! is mogelijk een wat minder bekende geur, daardoor niet minder goed. De geur is fris en op basis van bloemen en diverse fruitsoorten. Homme is sterk en blijft lang hangen. Een echte aanrader die ook nog eens vriendelijk geprijsd is!

Fris, (bloemig) & fruitig

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: