U
Home » Stijlvolle mode » Buitengewoon Bartlett 2021
Buitengewoon Bartlett 2021

Bartlett speelt als toonaangevend merk perfect in op de allernieuwste trends voor het vrolijke voorjaar. Maar goed ook; zo kunt u esthetisch verantwoord voor de dag komen met stijlvolle mannenmode. Het weer is dezer dagen nog vrij wisselvallig, maar daar biedt Bartlett veelzijdige opties voor.

Set van een Bartlett colbert, trui en overhemd.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Over Bartlett

De eigentijdse uitstraling van Bartlett is wat het merk al sinds 1972 van het ene seizoen op het andere seizoen vernieuwend en verfrissend maakt. Met een oplettend oog kijkt Bartlett naar de identiteit van de moderne man. Het merk kenmerkt zich als casual en sportief, wat terug te zien is in de kwalitatieve materiaalsoorten, rijke kleuren en dynamische prints. De veelzijdigheid van Bartlett kent geen grenzen; er is namelijk ruime keuze uit prachtige bovenkleding, broeken, sokken, ondergoed en zelfs accessoires.

De boventoon wordt gevoerd door een hoogwaardig draagcomfort waardoor Bartlett naast een modieus aanzien ook voor een lange duur meegaat en prettig om uw lichaam zit. Tevens is het assortiment verkrijgbaar in diverse pasvormen. Bartlett kent scherpe, eerlijke prijzen wat ervoor zorgt dat het een toegankelijk merk is voor de mannelijke klant.

MODIEUS, COMFORTABEL EN TOEGANKELIJK

Kleuren om mee thuis te komen

Het voorjaar is behaaglijk begonnen. De sneeuw die in de slotfase van het afgelopen najaar voor de zon verdween maakte plaats voor de eerste stralende zonnestralen. Sindsdien zijn de dagen veelal gunstig: luchtig weer, warme temperaturen en vaak met een blauwe lucht die het decor tekent. Om u een beter idee te geven wat dat voor Bartlett betekent zoomen we in op de levendige kleuren die het helemaal gaan zijn dit voorjaar. Dit drukt zich uit in bordeauxrood, koraal en blauw.

Bordeaux is het resultaat van een vermenging van rood- en bruintinten en wakkert een zeker gevoel van spanning aan. Ideaal om mee op te vallen in het spontane straatbeeld. Koraal is een optimistische kleur die energie en doorzettingsvermogen biedt. Voor Bartlett betekent dat een frisse levendigheid wat dan ook terug te zien is in de kledingsets. De blauwe kleur richt zich op het ambitieuze. De moderne man die blauw draagt is onafhankelijk en zelfbeheerst; hij weet wat hij wil en leeft in volwaardige eigenheid. Bartlett weet hier naadloos op aan te sluiten met de variërende kledingsets.

Rintje Ritsma in een petrol blauwe zomerjas van Bartlett

Bron foto: Van Dal mannenmode

Jan de Vlaminck in de bordeauxkleurige set van Bartlett

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bordeaux set

De bordeauxkleurige set van Bartlett kleedt Jan perfect af. Val op met de chino met ingebreid motief in combinatie met het button down overhemd dat een contrasterend motief aan de binnenzijden van de machetten heeft. Het gemêleerde colbert temt de feestelijke stemming door de grijze hoofdkleur en rode details, waardoor de kledingset veelzijdig gedragen kan worden.

Blauw om van te houden

De kledingset blauw om van te houden biedt een beeldende mix van pakkende blauwtinten. Rintje draagt een okergele broek met allover motief, knoop- en ritssluiting en een coinpocket aan de voorzijde. Deze lichte zomerbroek topt Rintje af met een artistiek overhemd in een blauwmix die doet denken aan Delfts blauw. Het overhemd is tevens eenvoudig te combineren in elke andere outfit. Voor frisse omstandigheden draagt Rintje er zijn gestreepte trui overheen. Deze heeft een regular fit en laat door de openstaande ritssluiting genoeg zien van de digitale bloemenprint van het overhemd dat er perfect onder past.

Kies net als Rintje voor een verrassend printje!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Stijlvol in verschillende lagen

Een ander deel van de voorjaarscollectie laat een rustiger assortiment zien. Blauw en wit vormen de basis voor de bovenstukken waarbij een koraalkleur gemoedelijk doorkomt. Dit maakt onder meer de overhemden en truien echte eyecatchers voor de moderne man. Spannend om zo uw outfit in complementaire lagen op te bouwen en te zorgen voor een leuk verrassingseffect. In de broekkeuze kan dit effect ook behaald worden, bijvoorbeeld door de middenblauwe broek die aan de binnenzijde rozerood van kleur is. Tof om deze om te slaan zodat u van top tot teen gehuld bent in het trendy kleurenthema van Bartlett! Het feit dat het merk zijn eigen producten in gerenommeerde fabrieken produceert geeft volledige autonomie over het productieproces en is iets waar wij als premium retailer alleen maar bijzonder trots op kunnen zijn.

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden

Bron foto: Van Dal mannenmode

Meerkeuze in mannelijke mode

Al met al biedt de voorjaarscollectie van Bartlett voor ieder wat wils. Met inachtneming van de geliefde reguliere tinten zijn er tal van kleurrijke opties om slim mee te combineren. De hoogwaardige kwaliteit en prettig draagcomfort zijn waarden waar Bartlett in uitblinkt en zijn absoluut de moeite waard om het zonnige voorjaar mee door te komen.

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: