Home » Eropuit » Brownies&downieS
Brownies&downieS

Algemene informatie

Brownies&downieS is een bijzonder eethuis gevestigd in Baarle-Hertog, waarbij mensen met een verstandelijke beperking de kans krijgen om ervaring op te doen in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming. Het werken bij Brownies&downieS is voor de medewerkers een uitdagende manier om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Adres

Molenstraat 2, 2387 Baarle-Hertog

Ligging

Nabij het centrum

Parkeergelegenheid

Centrum Parking, Sint Janstraat, 5111 VM Baarle-Nassau

Restaurant

Eethuis

Aantal zitplaatsen

Op reservering

Lunchroom

Bron foto: Unsplash.com

Koffie

Bron foto: Unsplash.com

Over deze plek

Het unieke concept van Brownies&downieS is in 2009 in Nederland ontstaan. Inmiddels zijn er al meer dan 50 vestigingen verspreid over heel Nederland. De vestiging in Baarle-Hertog is de eerste in België en een mooie aanwinst voor het dorp. De vestiging ligt op het grensgebied van Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Dit zorgt voor unieke historische plekjes die in en om het dorp te bewonderen zijn. Er zijn dan ook veel verhalen te vertellen. Het is bewonderenswaardig dat Brownies&downieS bijdraagt aan de ontwikkeling van bijzondere medewerkers en hen een kans geeft om te groeien in een professionele werkomgeving. Het eethuis is een mooi voorbeeld van hoe inclusiviteit en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Wie op zoek is naar een unieke horecabeleving en tegelijkertijd wil bijdragen aan een goed doel, is bij Brownies&downieS Baarle aan het juiste adres.

Wat zijn de speciliateiten? 

Brownies&downieS biedt, naast perspectief voor de medewerkers, ook ambachtelijke gerechten aan die vers bereid worden. De combinatie van lokale verbondenheid, ambachtelijke kwaliteit en unieke service van de medewerkers met een verstandelijke beperking zorgt voor een geweldige horecabeleving.

Brownie-VanDal

Bron foto: Unsplash.com

Brownies

Deze kunnen uiteraard niet ontbreken op de kaart. Van een naturel brownie tot aan een brownie met oreo. Bij Brownies&downieS hebben ze allerlei verschillende soorten.

High Tea-VanDal

Bron foto: Unsplash.com

High Tea

De High Tea begint met een amuse en verrassingssoep, gevolgd door luxe belegde broodjes en zoete lekkernijen als afsluiting. Je kan onbeperkt genieten van de verse thee, maar ook een kop koffie behoort tot de mogelijkheden. De kosten bedragen €23,50 per persoon.
Menu-VanDal

Bron foto: unsplash.com

Eten wat de pot schaft

Bij ons kun je iedere laatste vrijdag van de maand genieten van een heerlijk diner. Voor €17,50 krijg je 2 gangen en een amuse geserveerd. Het menu varieert elke maand en is gebaseerd op het thema waar onze medewerkers graag bij willen helpen.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Baarle-Nassau

Ontdek Wijngaard Hof van Baarle

Bezoek Museum Vergane Glorie

Baarles specialiteitenhuis

Wandel in de Baarlese bossen

In de omgeving van Brownies&downieS zijn genoeg leuke dingen te doen. Voor de fijnproevers is het leuk om een bezoekje te brengen aan de Wijngaard Hof van Baarle, ook zijn er bijzondere wandelingen te maken in Baarlese bossen en moet je zeker langs het Baarles Specialiteitenhuis gaan! Vervolgens kun je een bezoek brengen aan onze gezellige winkel in Baarle-Nassau, om daar de prachtige collectie mannenmode te bekijken. Tijdens het winkelen kun je genieten van een lekkere kop koffie. Tot snel in Baarle-Nassau!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Baarle-Nassau | Horeca | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: