Home » Van Dal Actueel » Brood en Rozen
Brood en Rozen

Bij Van Dal mannenmode is iedereen gelijk en we vinden het belangrijk dat gelijke kansen centraal staan. Dat houdt in dat iedereen zijn of haar volledige potentie moet kunnen benutten en is er de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom lichten we vandaag graag Brood en Rozen uit, waar we enthousiast mee samenwerken!

Wat is Brood en Rozen?

“Voor en door bijstandsvrouwen”, luidt het motto. Stichting Brood en Rozen zet zich sinds 1975 in voor alle vrouwen die doelen willen bereiken. Om achterstand tegen te gaan, streeft de stichting naar solidariteit en sociale gelijkheid. Dat houdt in: vrouwen die in de bijstand terechtkomen worden ondersteund in het vinden van de juiste netwerken en leren zichzelf op hun sterkst te profileren. Zo kunnen zij zo snel mogelijk weer succesvol meedraaien in het werkleven!

""

Bron foto: Van Dal mannenmode

Al drie jaar met Van Dal

Dit is het derde jaar op rij dat we samenwerken met Stichting Brood en Rozen. Bij Van Dal zijn we namelijk erg alert op ambitieuze mensen die zich 100 procent willen inzetten om goed werk te verrichten. Zo kwam collega Sandrine in 2021 via Brood en Rozen bij ons binnen en begon ze vanaf de start al te bloeien met de vele werkzaamheden in het magazijn. Ze maakte een mooie ontwikkeling door en is inmiddels actief als onze inkoopassistent, waar je hier meer over leest. Iedere dag neemt ze onder meer de logistiek van en voor leveranciers van onze collectie onder haar hoede. Daar zijn wij enorm blij mee!

Nieuwe krachten om te bundelen

Het geloven in ambitie en een assertieve houding werpt zijn vruchten af. Nieuwe krachten worden gebundeld en, zoals je ziet in Sandrines geval, volledig benut. Nu word het stokje doorgegeven en begint collega Sorayma met werkzaamheden in het magazijn. Het contract is getekend en ze zal vanaf april aan de slag gaan op het hoofdkantoor. Wie weet waar dat toe leidt…

Bron foto: Van Dal mannenmode

Chris

Bron foto: Van Dal mannenmode

Op speeddate om te leren

Wij geloven in Stichting Brood en Rozen. Recent gingen we naar een afspraak met de stichting, waar op dat moment door Hart van Nederland opnames werden gemaakt in het kader van Internationale Vrouwendag. In deze video gaan bijstandsvrouwen op speeddate met topmannen om te leren van en met elkaar. Collega Chris staat naast Jan Peter Balkenende. De voormalige minister-president is vooral onder de indruk van de eigenwaarde die de bijstandsvrouwen hebben waarmee ze in zichzelf geloven en weten dat er werk te doen is om in het leven vooruit te gaan.

Bron foto: Hart van Nederland

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: