Home » Eropuit » Stedengids » Drachten | Horeca » Restaurant Fidèle Drachten
Restaurant Fidèle Drachten

Algemene informatie

In het centrum van Drachten ligt sterrenrestaurant Fidèle. De naam Fidèle is herleid uit de naam van eigenaar en chefkok Gerry Trouw. Fidèle is Frans voor trouw en loyaliteit, wat Gerry samen met zijn vrouw Willemijn Elzinga graag uit naar hun klanten. In dit huiselijke restaurant voel je het Franse thema en geniet je in een avondvullend programma van heerlijke gerechten. Dat allemaal natuurlijk in combinatie met bijpassende wijnen.

Adres

Burgemeester Wuiteweg 18, 9203 KK Drachten

Ligging

Nabij het centrum

Parkeergelegenheid

Knobelsdorff plein 127, 9203 DH Drachten

Restaurant

Culinaire Franse keuken

Aantal zitplaatsen

Op reservering

Restaurant Auberge du Bonheur met tuin

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Over deze plek

Geïnspireerd op de klassieke Franse keuken geniet je in dit restaurant de beste gerechten geserveerd met veel groenten, de perfecte, frisse zuren en ambachtelijke wijnen. Door het jonge, ambitieuze en hechte team spreekt de creativiteit boekdelen. Samen met de passie dat het team uit weet jij dat het een onvergetelijke avond gaat worden. Eigenaren Gerry Trouw en Willemijn Elzinga heten je van harte welkom in hun restaurant. Chefkok Gerry gebruikt oude kooktechnieken die het eten nóg levendiger maken. Ieder gerecht is een waar hoogtepunt.

Wat zijn de speciliateiten? 

Netjes gedekte tafels sieren de restaurantzaal met huiskamersferen. Zelfs de warmte en rust proef je hier. Het jonge en culinaire team staat graag voor je klaar om te zorgen dat jij op hoog niveau ontspant. Naast het gedreven en ambitieuze team word je verblijd met de beste gangen met verse streekingrediënten en elk met een bijpassende wijn. Naast verschillende gangenmenu’s kan je in Restaurant Fidèle ook à la carte eten of culinair lunchen.

Bron foto: Unsplash.com

Gangenmenu’s

Om culinair eten laagdrempelig te houden geniet je al van een viergangenmenu voor €45. Naast het viergangenmenu kan je ook kiezen voor een vijf-, zes- of zelfs zevengangen menu. Bekijk het hele menu.

Gerecht Auberge du Bonheur

Bron foto: Unsplash.com

Ambachtelijke wijnen

Naast de normale wijnkaart geniet je in dit restaurant van vele Oostenrijkse wijnen. Van gangbare tot exclusievere wijnen: alles is mogelijk.

Bron foto: unsplash.com

Private dining

Wil je graag privé dineren met jouw gezelschap en niet in de restaurantzaal? Dat kan met private dining. Geniet in alle rust van culinaire gerechten, een bubbel en elkaar. Je kan hier reserveren.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Drachten

Overnacht in hotel van der Valk Drachten

Bezoek Museum Belvédère

Volop eet- en drinkmogelijkheden

Wandel in de Deelen

In Drachten zijn er een tal van leuke dingen te beleven. Benieuwd? Lees onze andere artikelen over Drachten. Kom gezellig langs in de Van Dal mannenmode winkel. Ook leuk om te combineren met een overnachting of een andere activiteit zoals een museum, stadswandeling en eetgelegenheid!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Drachten | Horeca | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: