Home » Van Dal Actueel » Belangrijke verzendinformatie tijdens de feestdagen
Belangrijke verzendinformatie tijdens de feestdagen

December is een bezige maand. De Sint is nog maar net het land uit als de Kerstman in allerlei gedaantes opduikt en de nodige gezelligheid met zich meebrengt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar iets waar veel winkels mee worstelen is de levertijd van producten. Nu gaan we gelukkig wel uit van de kracht van onze postpartner, maar adviseren we je om alvast goed onze collectie te bekijken zodat je niet mis hoeft te grijpen. Zorg dat deze winter van jou wordt! 

Wees voorbereid - Bestel optijd | Thuiswinkel.org

Bron foto: thuiswinkel.org

Een goede voorbereiding is het halve werk

Gewoon vroeg bestellen, dan heb je de minste kans op teleurstelling! Wij adviseren om de bestelling zo snel mogelijk te bestellen. Daarna kan ook, maar voor zekerheid kun je dan beter in onze winkels terecht. Je wilt immers comfortabel en gezellig de feestdagen doorbrengen! Doe in plaats van geworstel met een krappe planning je laatste kerstinkopen en maak jezelf, jouw man, zoon of vader blij met stijlvolle mode.

 

Let op: Op zowel eerste kerstdag, tweede kerstdag als nieuwjaarsdag zijn alle Van Dal winkels gesloten.

Verzending en levering

Het is voor iedereen fijn om de kleding snel, veilig en gemakkelijk te bestellen. Het liefst bezorgen we in lichtsnelheid, maar die optie biedt DHL nog niet. Met de feestdagen kan het iets langer duren dan gebruikelijk. Nadat wij jouw bestelling hebben ingepakt, ontvang je jouw persoonlijke track-and-tracecode. Het verwachte bezorgmoment wordt zichtbaar als jouw bestelling bij DHL in het verzendproces zit. Het kan voorkomen dat je het woord “Oeps” ziet staan, zoals hier afgebeeld. jouw bestelling wordt op dat moment nog verwerkt bij DHL. Aan het eind van de dag of de volgende ochtend zou er meer informatie moeten verschijnen.

Bron foto: dhlparcel.nl

Afvinklijst

Bron foto: Unsplash.com

p

Afwijkende levermomenten

Zaterdag 24 december:

Geen avondbezorging, bezorging tot 15.00 uur

Kerst (zondag25 en maandag 26 december):

DHL gesloten

Oudejaarsdag (vrijdag 31 december):

Geen avondbezorging, bezorging tot 15.00 uur

Nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari):

DHL gesloten

Feestelijke kleding bij Van Dal

Een stijlvol Kerstmis vier je met Van Dal. Of je nou kiest voor een echt kerstmotief of een stijlvol colbert, je gaat sowieso casual de feestdagen in! Bemachtig nu jouw feestelijke kleding in een van onze winkels of webwinkel. 

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: