Home » Stijlvolle mode » Bartlett zwembroeken
Bartlett zwembroeken

Je dagen zijn lang. Uren verstrijken, kantoortaken worden afgevinkt of je gaat nog even hobbyen in de tuin en dan is het eindelijk zo ver: je hebt vakantie! Het is de hoogste tijd om af te reizen naar een zonnige locatie, of, als de omstandigheden het niet toelaten, een zwembad in de buurt. Tijdens het uitkijken naar je allereerste plons van het seizoen besef je je echter dat je nog geen zwembroek hebt. Lees in dat geval verder, want wij helpen je graag om stijlvol baantjes te trekken!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Plons, dit zijn onze zwembroeken!

Geen zomer is compleet zonder een mooie zwembroek. Daar kunnen we het wel over eens zijn. Deze zomer staat vooral in het teken van vrolijke kleuren, of juist contrasterende, donkere tonen waar lichtkleurige elementen in terugkomen. In onze zomercollectie vind je drie moderne kleuren om het water in te trotseren: kobalt, oranje en blauw met een zomerse print. Drie mogelijkheden om op te vallen, maar wel afgestemd op wat het best bij jou past. Een klein Bartlett logo bevindt zich onderin de linkerbroekspijp en ruime zakken zorgen voor voldoende opbergruimte voor je benodigdheden. De zwembroeken hebben een prettige lengte die niet te kort en niet te lang is; de binnenbroek zorgt voor een fijne pasvorm.

Een zomer zónder zwembroek is onmogelijk, dus laat je gauw verrassen!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Luchtige bovenkleding

Om je zomerverschijning helemaal af te maken. Ook als de laatste druppels van je afdruipen en je even uit het water blijft, kun je bij het zwembad of de zee in stijl relaxen. Met luchtige bovenkleding zorg je dat je gekleed bent en beschermd blijft tegen een scherpe bries. Dat kan met een gestreepte polo met vrolijke kleuren, maar ook met een zomerjas die licht in gewicht is. Wel zo makkelijk om even open of dicht te ritsen. Met deze frisse opties sluit je mooi aan op jouw favoriete zwembroek! Goed om te weten: onze zwembroeken zijn in alle Van Dal winkels verkrijgbaar. Zo ben je altijd klaar voor je volgende duik!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: