Home » Stijlvolle mode » Onvergetelijk uiterlijk » Ontdek onze Bartlett wintercollectie 2022
Ontdek onze Bartlett wintercollectie 2022

Langzaam maar zeker worden de dagen korter en nemen de temperaturen af. De vraag naar warmere en dikkere kleding neemt toe en daar gaan wij graag in mee. Dit seizoen voert blauw-, groen– en bruintinten de boventoon. Wij laten je met plezier kennismaken met deze natuurlijke kleuren. Vol trots presenteren wij je de nieuwe Bartlett wintercollectie van 2022.

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Grote collectie

Dat Bartlett paraat staat om je in stijl en comfort te hullen is te zien aan de grootte van onze uitgebreide collectie. Warme, eigentijdse truien en vesten wissel je van dag tot dag af met opzienbarende overhemden, jassen en broeken. Welke broek bij jou past is iets waar je zo snel mogelijk achter wil komen, want de keuze is reuze! Duik vandaag nog in onze jeans, chino’s, 5-pockets en swing pockets.

Sluit daarbij het jaar chic af met de ruime collectie colberts en pantalons. Ervaar de prettige regular fit pasvorm die altijd goed zit! Liever een casual chic uitstraling? Probeer dan eens een 5-pocket of jeans onder jouw colbert: succes gegarandeerd!

Met Bartlett ben je stijlvol van top tot teen.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Thermostaat lager en maak lagen

In een wereld waarin alles duurder wordt blijft Bartlett gewoon Bartlett. Ook nu alledaagse producten en de energierekeningen stijgen, blijf je bij Bartlett altijd een eerlijke prijs betalen. Onze tip? Zet de thermostaat een paar standen lager en kies er in plaats daarvan voor om zelf meerdere lagen te dragen. Houd warmte vast terwijl je er met verlokkelijke kleurtinten en patronen er echt uitspringt. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel overhemd met een winterse trui daaroverheen.

Top jouw kledingset af met een wolcord voor het najaar en een gewatteerde Bartlett jas. Om de strenge vorst te trotseren complementeer je jouw outfit met een Bartlett sjaal en eventueel een van onze voordelige Bartlett basis T-shirts als onderlaag. Klaar voor de winter!

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Natuurlijke tinten

Om de koude dagen behaaglijk te maken voeren wij dit seizoen bruintinten als boventoon. Deze warme en huiselijke kleuren komen terug in onze comfortabele collectie jassen, truien en vesten, ook in de fijnste details. Speel hierop in met de blauw- en groentinten die onze overhemden kleuren. Daarnaast komen de kleuren bordeaux en grijs terug, wat een tal van opties met zich meebrengt. Open je garderobe en maak jouw uitstraling af door creatief te combineren!

Kleur zet de toon van jouw dag!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

In alle Van Dal winkels verkrijgbaar

Goed om te weten: Bartlett wordt in al onze winkels en webwinkel verkocht. Zo hoef je dus nooit bang te zijn dat je de veelbelovende collectie misloopt. Kom langs, laat je verrassen en vraag eventueel om modeadvies van onze medewerkers; ze helpen je graag verder!

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: