ga eropuit

BEZOEK EENS EEN LEUKE STAD

Stadswandeling

Heb je enig idee hoe laat het is? De hoogste tijd om eropuit te gaan! Neem deze week eens de benenwagen tijdens een leuke stadswandeling en inhaleer de frisse lucht van het voorjaar. Natuurlijk vertellen wij je graag hoe jij je daar het best voor uitrust.

 

Eenvoud en tijdloosheid

Een goede portie energie om mee te beginnen. Om meters te maken moet je er volop voor gaan. Doe dan ook in comfortabele kleding die bij je past. De klassieke kleuren van deze Bartlett staan voor eenvoud en tijdloosheid. De middengroene wattering beschermt tegen woeste windvlagen op een stijlvolle manier. Gele details markeren de ritsen terwijl subtiele merklogo’s je aan Bartlett herinneren. Vind een zak met ritssluiting aan de binnenzijde voor extra opbergruimte, wel zo handig!

Van top tot teen uitgedacht

Middengroen gaat perfect samen met natuurlijke tinten. Deze trui zet een streep onder een moderne uitstraling, waar het witte overhemd met mooie blauwmix een speelse noot toevoegt. De ecrukleurige broek loopt netjes door in het kleurenpalet, die met de Bartlett schoenen in hoogwaardig leder samenkomt. Top het af met de stoere armband van Steel & Barnett en je bent klaar om te gaan!

Bartlett Jas
€139,99

Bartlett Schoenen
€139,99

Bartlett Trui
€89,99

Steel & Barnett Armband
€35,00

Bartlett Overhemd
€54,99

Bartlett Swing Pocket
€69,99

Bekijk ook de andere kledingsets