U

classic colors

re-invent

their context

BY APPRECIATING SIMPLICITY
AND TIMELESSNESS

Stadswandeling

Heb je enig idee hoe laat het is? Nou… Het is de hoogste tijd om eropuit te gaan! Neem deze week eens de benenwagen tijdens een leuke stadswandeling en inhaleer de frisse lucht van het voorjaar. Natuurlijk vertellen wij je graag hoe jij je daar het best voor uitrust.

 

Eenvoud en tijdloosheid

Een goede portie energie om mee te beginnen. Om meters te maken moet je er volop voor gaan. Dat doe je dan ook het best in comfortabele kleding die bij je past. De klassieke kleuren van deze Bartlett set zijn een ode aan eenvoud en tijdloosheid. De middengroene wattering camoufleert je bovenlichaam terwijl het bestand is tegen woeste windvlagen. Gele details markeren de ritsen terwijl subtiele merklogo’s je aan Bartlett herinneren. Vind een zak met ritssluiting aan de binnenzijde voor extra opbergruimte, wel zo handig!

classic colors

re-invent

their context

BY APPRECIATING SIMPLICITY
AND TIMELESSNESS

Van top tot teen uitgedacht

Middengroen gaat perfect samen met natuurlijke tinten. Deze trui zet een streep onder een moderne uitstraling, waar het witte overhemd met mooie blauwmix een speelse noot toevoegt. De ecru-kleurige broek loopt netjes door in het kleurenpalet, die met de Bartlett schoenen in hoogwaardig leder samenkomt. Top het af met de stoere armband van Steel & Barnett en je bent klaar om te gaan!

Bartlett Jas
€139,99

Bartlett Schoenen
€139,99

Bartlett Trui
€89,99

Steel & Bartnett Armband
€35,00

Bartlett Overhemd
€54,99

Bartlett Swing Pocket
€69,99

Bekijk ook de andere kledingsets