haal

de zomer

vandaag nog

in huis

Kies voor luchtig
met een subtiel
contrast

Zin in de zon

Gelukkig krijgen we de zon steeds meer te zien. Al vroeg op de dag dalen subtiele zonnestralen op je gezicht en het blijft ook nog eens langer licht. Ideaal voor een spontaan uitje naar een leuke vestingstad of een avontuur over de grens. Zorg er wel voor dat je op de juiste manier gekleed bent voordat je de deur uitgaat.

 

Vrolijk voorbereid

Moeilijk hoeft dat niet te zijn. Een overhemd met korte mouwen is al sterk met een witte basis, maar kleurrijke details geven het kledingstuk een spontane twist. Op de dagen dat de zomerbries sterker dan verwacht blijkt te zijn, trek je er een trui overheen aan. Het leuke hiervan is dat jij je nog steeds uitdrukt met de kraag van het overhemd, terwijl deze in lijn ligt met de frisse voorjaarsstrepen van de trui. Een beige swing pocket draagt bij aan het vrolijke gevoel, die je natuurlijk slim contrasteert met een donkere riem. Zin in de zon vandaag!

haal

de zomer

vandaag nog

in huis

Kies voor luchtig
met een subtiel
contrast

Het zonnetje in huis

Doordat de hoofdnoot van je kledingset licht in kleur is, kun je gerust een beetje contrast toevoegen. Stijlvolle schoenen van Bartlett brengen je altijd op plaats van bestemming zonder gedoe. Tijd om comfortabel en zorgeloos de zon te groeten!

Bartlett Trui
€109,99

Michaelis Riem
€39,95

Bartlett Overhemd
€49,99

Bartlett Swing Pocket
€69,99

Bartlett Schoenen
€139,99

Bekijk ook de andere kledingsets