Favorieten   Account    Winkeltas

presenteer

sportieve trends

op een persoonlijke

manier

Meng vintage kleuren
met de prins
van het seizoen

Vriendenweekend

Ben jij er al helemaal klaar voor om met je vrienden op pad te gaan? Wat ons betreft mag het ieder weekend wel vriendenweekend zijn! Wat je activiteit ook zal zijn en waar je je ook zult bevinden: je doet dat het liefst in een prettige kledingset die past bij het seizoen. Waarom? Omdat het lekker moet zitten, er goed moet uitzien en als het even kan ook de seizoenskleuren presenteert. Met veel enthousiasme delen wij je mede dat het allemaal tegelijk kan met deze stoere kleding van Bartlett!

 

Volledig naar jouw wensen

Omdat Bartlett volledig van eigen bodem komt, kunnen we perfect inspelen op jouw wensen. Moderne kleuren? Check. Draagcomfort waar je urenlang mee vooruit kunt? Check. De ingrediënten om een kledingset helemaal af te maken? Ook check! Of je nu kiest voor een fier overhemd met rijke kleuren, een gestreepte polo met subtiel borstlogo of een witte trui waar moderne tinten samenwerken: Bartlett schiet je graag te hulp. Deze verfijnde mix van kleding zorgt voor dé uitrusting waar je elke dag wel mee wilt beginnen!

presenteer

sportieve trends

op een persoonlijke

manier

Meng vintage kleuren
met de prins
van het seizoen

Bartlett Active Jas
€149,99

Bartlett Active Trui
€89,99

Bartlett Active Polo
€54,99

Bartlett Active Overhemd
€59,99

Bartlett Active Chino
€79,99

Bartlett Korte Broek
€59,99

Bartlett Schoenen
€129,99

Bartlett Schoenen
€129,99

Helemaal zomerproof

Zowel een lichte als donkere broek werkt goed onder deze kledingsets. De witte chino maakt het wat chiquer, de roze korte broek maakt je zomerproof en de blauwe cargobroek heeft extra praktisch nut door de grote, opgestikte zakken. Moderne sneakers met een witte zool doen het perfect, dus dan rest enkel nog de vraag: voor welke set ga jij?

Bartlett Active Trui
€89,99

Bartlett Active Cargobroek
€89,99

Berkelmans Schoenen
€139,99

Bekijk ook de andere kledingsets