kleed jezelf

op de gelegenheid

Met het
vertrouwde comfort

Fraai verzorgd

Nog nooit was het zo makkelijk om netjes voor de dag te komen. Bartlett heeft alles in huis om je voor te bereiden op diverse gelegenheden. Omdat het merk je een vertrouwde kwaliteit weet te bieden in samenhang met ultiem draagcomfort, zul je zien dat je de nieuwe collectie steeds vaker uit je garderobe grist. Dit is wat je erover moet weten!

 

Leg de basis met Bartlett op een manier die je goedgek(l)eurd door het seizoen leidt. De kracht zit in royale olijf- en groentinten die pronken in de kledingset. Wat dacht je van een mooie V-halstrui die de perfecte toplaag op een witblauw overhemd maakt? Of een gemêleerd colbert in het olijf en khaki met een voering in pakkend paisleymotief? Waar je ook voor kiest: een beetje contrast maakt het direct een stuk stoerder. Groen zet je tegenover khaki, olijf tegenover wit met vrolijke elementen. Comfortabel de deur uit, zodat je lachend eropuit kunt trekken. Zin in!

kleed jezelf

op de gelegenheid

Met het
vertrouwde comfort

Precies genoeg details

Weten hoe je precies genoeg details in je kledingset verwerkt kan heel lastig klinken. Bij Van Dal helpen we je hier graag een handje bij. Doordat je een opvallende kleur als hoofdnoot gebruikt, kun je de rest van je set completeren met eenvoudige kleuren die er perfect mee samengaan. Denk hierbij aan mooie, donkere jeans óf geef het een eigen twist met een comfortabele chino. Deze zomer is van jou!

Bartlett Colbert
€179,99

Bartlett Colbert
€179,99

Bartlett Trui
€179,99

Bartlett Overhemd
€49,99

Bartlett Overhemd
€54,99

Bartlett Chino
€79,99

Bartlett Chino
€89,00

Berkelmans Schoenen
€129,95

Bekijk ook de andere kledingsets