U

Zo’n zin in de zon

De zon laat zich steeds meer zien en dat kan maar één ding betekenen: je kunt weer lekker naar buiten! Al vroeg op de dag dalen subtiele zonnestralen op je grimas en het blijft ook nog eens langer licht. Ideaal voor een spontaan uitje naar een leuke vestingstad of een avontuur over de grens. Zorg er wel voor dat je op de juiste manier gekleed bent voordat je de deur uitsnelt.

Geniet van de zomer door een frisse basis te leggen met een gestreepte polo of overhemd met korte mouwen. De luchtige uitvoeringen van Lerros hebben rustige kleuren, zodat je met andere lagen kunt contrasteren. Knallen met rood is het helemaal! Het ingebreide motief voelt prettig tijdens het dragen en de modern fit pasvorm zorgt ervoor dat het lekker om je bovenlichaam sluit. Rits de opstaande boord open om een zomerbries te verwelkomen: heerlijk!

Tip van onze modeadviseur

Kies je voor rustige strepen, een natuurlijke print of een in het oog springende kleur? Nu is het seizoen om je uit te spreken!

Ruud, Van Dal Wijchen

Minder is meer

Als er iets is waar Lerros goed in is, dan is het wel dat er weinig nodig is om er echt zomers bij te lopen. Wit gaat prima samen met contrasterende tonen en beige kleuren. De korte broek contrasteer je met een stoere riem en moderne sneakers dragen bij aan een eigentijdse look. Weet jij al waar je deze zomer naartoe gaat?

Lerros Trui
€59,99

Lerros Polo
€59,99

Lerros Overhemd
€59,99

Lerros Korte broek
€59,99

Lerros Korte broek
€59,99

Berkelmans Schoenen
€139,95

Bartlett Schoenen
€139,95

Bekijk ook de andere kledingsets